Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στον αθλητικο δικαστη :: 7/3/2006 21:02:14) 

Τα προβλήματα συσσωρεύονται στην Τούμπα…

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Θα δώσουν εξηγήσεις ΠΑΟΚ και Ντουμιτρέσκου

Σε απολογία κλήθηκαν χθες από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ύστερα από την καταγγελία, που έκανε η Καλλιθέα κατά των δύο, για "δυσφήμηση του αθλήματος", λόγω του τρόπου, που διέκοψε ο Ρουμάνος τη συνεργασία τους, για να δουλέψει στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Ντουμιτρέσκου πιστεύουν ότι θα βγουν αλώβητοι απ' αυτή την υπόθεση, ωστόσο έρχεται κι αυτή να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα ανοιχτά μέτωπα.

Ο ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ από την πλευρά του, προσπαθεί από χθες να κρατήσει τους παίκτες μακριά απ' όλα τα προβλήματα και να στρέψει την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Ο 37χρονος προπονητής έδωσε στους παίκτες συγχαρητήρια γιατί "έκαναν αυτό που έπρεπε την Κυριακή, ακόμη και στην τελευταία φάση πέτυχαν γκολ, άλλο αν δεν το μέτρησαν οι διαιτητές" και περιμένει ακόμη καλύτερη απόδοση εναντίον του Παναθηναϊκού.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζαγοράκη (δύο αγωνιστικές), ο οποίος ήταν πολύ καλός την Κυριακή. Αντίθετα, επιστρέφουν ο Χαραλάμπους που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και ο Ουντέζε, ο οποίος από χθες άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς. Διαθέσιμος θα είναι το Σάββατο και ο Χριστοδουλόπουλος, που λόγω προβλήματος στη μέση, ήταν εκτός αποστολής την Κυριακή.