Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πληθαινουν τα προβληματα - εφεση για την ποινη της τουμπας :: 7/3/2006 20:48:50) 

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Μιας "κλοπής" μύρια έπονται

Μετά την "κλοπή" της Νεάπολης, τα προβλήματα αρχίζουν να πληθαίνουν για τον ΠΑΟΚ, σε σημείο που ο Δικέφαλος κινδυνεύει να χάσει το… μέτρημα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Από τη μια, το οικονομικό αρχίζει να καίει κι από την άλλη, ο κίνδυνος να χαθεί και το ΟΥΕΦΑ, είναι πια ορατός. Μετά τους δύο βαθμούς που έχασε την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην 6η θέση, νιώθει την ανάσα πέντε ομάδων, που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι τριών βαθμών και με δεδομένο το σχετικά δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που… καίγονται (Παναθηναϊκός, Καλλιθέα, ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Καλαμαριά εντός, Πανιώνιος, Ακράτητος, ΟΦΗ εκτός), τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Στην Τούμπα επικρατεί αναβρασμός για τις συνεχόμενες "προκλητικές" διαιτησίες, που στέρησαν πολλούς βαθμούς και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φτάσει σ' αυτό το σημείο, ωστόσο, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ περίμενε κάποια αποτελέσματα για να αντιστραφεί το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα, αλλά ούτε αυτά ήρθαν και τις τελευταίες μέρες γίνεται… μάχη για να βρεθούν κάποιοι πόροι. Σκοπός είναι να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις μια και οι παίκτες έχουν μείνει αρκετό καιρό πίσω. Ο Γιάννης Γούμενος χτύπησε αρκετές πόρτες, ακόμη και για να εξασφαλίσει διαφημιστικές συμφωνίες για την επόμενη σεζόν, αλλά τις βρήκε όλες κλειστές. Το αρνητικό κλίμα και η διαμάχη με τους οργανωμένους οπαδούς, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, δεν τον βοηθούν και παλεύει με τα κύματα για να αποτρέψει το… κραχ.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ έχει επιδεινώσει η τιμωρία της Τούμπας, με αποτέλεσμα να στερέψουν και οι τελευταίες πηγές εσόδων. Χθες ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης (3 αγωνιστικές και 80.000 ευρώ πρόστιμο), αν και στην Τούμπα γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες για να μειωθεί η ποινή της έδρας σε δύο αγωνιστικές και να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ με κόσμο, είναι απειροελάχιστες. Υπάρχει ωστόσο μια ελπίδα, να μειωθεί το πρόστιμο και στην κατάσταση που έχει φτάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ακόμη και το να γλιτώσει μερικές χιλιάδες ευρώ είναι σημαντικό.