Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο σχεδιασμος του ηρακλη :: 27/3/2006 20:15:28) 

Το ιταλικό σάιτ volleyball.it (δεξιά) θεωρεί ως το δεύτερο καλύτερο αξιοθέατο του φάιναλ φορ τον κόσμο του Ηρακλή, που δίνει δύναμη στη διοίκηση, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Εφαλτήριο η Ρώμη

Οι κυανόλευκοι βάζουν στόχο το επόμενο Τσάμπιονς λιγκ

"Δεν φεύγουμε από δω, δεν φεύγουμε από δω, άμα δεν σηκώσουμε το ευρωπαϊκό", τραγουδούσαν οι οπαδοί του Ηρακλή το Σαββατοκύριακο στη Ρώμη και μπορεί η πολυπόθητη κούπα να μην ήρθε, όμως η διοίκηση των κυανόλευκων δεν θα τους χαλάσει το χατίρι.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Παρά την πίκρα της ήττας, στον συναρπαστικότερο τελικό των τελευταίων ετών, με όποιον και αν μιλούσες στο στρατόπεδο του Ηρακλή, καταλάβαινες ότι δεν υπήρχαν σκυμμένα κεφάλια. Αντιθέτως, άπαντες είχαν γεμίσει με περηφάνια. Κι όσο κι αν οι άσπονδοι φίλοι του Ηρακλή είχαν φροντίσει να αφήσουν να διαρρεύσουν τα περί διάλυσης της κυανόλευκης αρμάδας, η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς μετά από όλα όσα έγιναν στη Ρώμη.

"Συγχαρητήρια για την ομάδα σας. Πλέον, δεν νοείται φάιναλ φορ για εμάς χωρίς τον Ηρακλή", είπε ο πρόεδρος της CEV, Αντρέ Μέγιερ, στον Νίκο Παναγόπουλο, που μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες του Ηρακλή έμειναν άναυδοι στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Μόλις έφτασαν εκεί ο Αλέκος Λεώνης και οι παίκτες του, οι οπαδοί του Ηρακλή μετέτρεψαν το Φιουμιτσίνο σε… "Παλαλοτομάτικα", αποθεώνοντας για ακόμη μία φορά τα ινδάλματά τους. "Δεν πειράζει παιδιά, του χρόνου θα τα καταφέρουμε", ήταν το μήνυμα του κόσμου και όποιες αναστολές υπήρχαν, εξαφανίστηκαν αμέσως.

Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, χθες η διοίκηση είχε την πρώτη συνάντηση με τον Αλέκο Λεώνη για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, προκειμένου ο Ηρακλής να είναι και πάλι συνεπής στα ευρωπαϊκά ραντεβού του.

Ονόματα προς το παρόν μην περιμένετε, όχι γιατί δεν υπάρχουν σχετικές λίστες, αλλά γιατί πολύ απλά, όπως λένε οι κυανόλευκοι, "σειρά έχουν το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".