Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρομαυρα :: 10/2/2006 20:29:40) 

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει γενικότερο πρόβλημα με τις καθόδους του στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έχει και ειδικό πρόβλημα, αφού στο Αιγάλεω δεν μπορεί να κερδίσει. Από τότε που το Αιγάλεω επανήλθε στην Α' εθνική, ο ΠΑΟΚ το αντιμετώπισε στην Αθήνα έξι φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μόνο μία κατάφερε να φύγει νικητής. Ήταν στη σεζόν 2002-03 σ' ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν κέρδισε με 3-2, με ένα γκολ του Καφέ, δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Εκείνο ήταν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος του Οκκά στον ΠΑΟΚ, που τότε, είχε ακόμη μεγαλομέτοχο τον… Μπατατούδη.

ΣΤΑ ΑΛΛΑ πέντε παιχνίδια έχασε τα τρία και δύο έληξαν ισόπαλα. Πέρσι ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο Αιγάλεω δύο φορές μέσα σε τρεις μέρες κι έχασε και τις δύο. Η πρώτη ήταν για το κύπελλο (2-0, 12/1) και στην επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη αγανακτισμένοι οπαδοί του περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο και μεταξύ άλλων, επιτέθηκαν και στον Σαλπιγγίδη. Το παιχνίδι, που έγινε τρεις μέρες αργότερα για το πρωτάθλημα, το οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε αν και προηγήθηκε (2-1, 15/1), θα το θυμάται μόνο ο Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, παίρνοντας στο 33' τη θέση του Τοχούρογλου, που τραυματίστηκε και έχει συμπληρώσει ήδη 20 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

ΕΚΤΟΣ από την κακή παράδοση, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει στο Αιγάλεω και πολύ κακές εμφανίσεις. Αυτή που έκανε στις 17/9/2003 για το κύπελλο, μάλιστα, ήταν μια από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων (αν όχι η χειρότερη…) και κινδύνεψε ακόμη και με συντριβή, έστω κι αν στο τέλος με αρκετή δόση τύχης, σκόραρε στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, πήρε την ισοπαλία με 1-1 και στην ρεβάνς της Τούμπας με μία νίκη με 1-0, πήρε και την πρόκριση.