Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΟΦΗ: ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ

Χωρίς τον Νουαφόρ στη Θεσσαλονίκη

Οριστικά νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Ηρακλή τέθηκε ο Νουαφόρ. Το πρήξιμο στον αστράγαλο του Νιγηριανού επιθετικού δεν υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποκλειστεί από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Αρβανίτης, Βλαστός, Πλουσής, ο τιμωρημένος Χατσατριάν και οι Εντμιλσον, Ισα, Δασκαλάκης, Κασμερίδης και Αναστασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ευχάριστα προβληματισμένος είναι ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του αγώνα με την Καλαμαριά. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς και ο Κούτσης προπονήθηκε κανονικά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Η νίκη στον αγώνα με την Ξάνθη αποτελεί μονόδρομο, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή: "Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς. Κάθε παιχνίδι στην έδρα μας θα είναι και σημαντικό και οριακό".

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Σύνθημα από Χατζάρα

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Αιγάλεω ανανέωσε ο Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. "Είναι το δεύτερο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε αυτή τη φορά να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος, μιας και πέρα από όλα τα άλλα διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι αν δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, θα τα καταφέρουμε".

ΞΑΝΘΗ: Χωρίς τον Σίκοφ που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας για περίπου ένα μήνα, θα αντιμετωπίσουν αύριο οι Θρακιώτες τον Λεβαδειακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες το πρωί η ανανέωση συμβολαίου του Άντριτς, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Σιόντης. Η χθεσινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο Μαλεζάνι υπολογίζει και στον Γκαλίνοβιτς.

ΛΑΡΙΣΑ: ΜΕ 2.000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Απόβαση στο ΟΑΚΑ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου, η Λάρισα θα αντιμετωπίσει αύριο (19.30) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Οι "βυσσινί" θα έχουν και την συμπαράσταση περίπου 2.000 φιλάθλων (1.500 εισιτήρια έχουν διατεθεί στους συνδέσμους και τα υπόλοιπα 500 από την μπουτίκ της ομάδας). Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εκπροσώπων του ΥΠΕΧΩΔΕ και της εταιρείας, που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου στην περιοχή της Νεάπολης.

ΑΕΚ: Την επιθυμία να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε με αφορμή την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε ότι "…η λέξη-κλειδί είναι η νίκη. Είναι η πρώτη λέξη που έμαθαν οι παίκτες μου στα πορτογαλικά", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: "Η Λάρισα είναι από τις λίγες ομάδες που ξέρουν να βγάζουν σωστές επιθέσεις όταν κλέβουν την μπάλα", ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: "Σκεφτόμαστε μόνο τη Λάρισα. Το λάθος μας, μας έχει γίνει μάθημα". Σε επιτυχημένη επέμβαση στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Κομβολίδης.