Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικη… τετραδας αναζητει σημερα κοντρα στον οφη :: 10/2/2006 19:47:33) 

Ο Ζοέλ Επαλέ επιστρέφει και ενισχύει την ενδεκάδα του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ΝΙΚΗ… ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Διπλή επιστροφή

Με το… βαρύ πυροβολικό και πάλι στην ενδεκάδα, ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα στις 5.45 μ.μ. τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και (προσωρινά) στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Η απουσία των Ζοέλ Επαλέ και Παναγιώτη Λαγού ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στην Τούμπα. Οι πρώτοι σκόρερ (και όχι μόνο) του φετινού Ηρακλή επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα, καθώς εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ τις απουσίες των Γιάννη Παπαποστόλου, Γκάρμπα Λαβάλ, Κώστα Στεφανή, Μπαρκ Σεγκιρί και Ίντριτ Φορτούζι, οι επιλογές του Σάββα Κωφίδη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι περιορισμένες. Ο Γιώργος Αμπάρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τάσος Κατσαμπής και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Παναγιώτης Δρούγας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Κωφίδης για το δεξί άκρο. Πρώτη επιλογή είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ωστόσο το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα στο δεξί τετρακέφαλο, ίσως οδηγήσει τον Έλληνα τεχνικό στην απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Μπάμπη Περπερίδη. Το δίδυμο των Ηλία Πουρσανίδη και Σάκη Πρίττα στη μεσαία γραμμή παραμένει αναλλοίωτο. Στην αριστερή πλευρά θα κινείται ο Παναγιώτης Λαγός και στη δεξιά ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ζοέλ Επαλέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εστέμπαν Ερέρα.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟ: Το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή της επαγγελματικής ομάδας παίρνει ο Μανώλης Παπαστεργιανός. Ο 18χρονος επιθετικός της ομάδας των νέων, που πρόσφατα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, καθώς εκτός του Ερέρα δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος επιθετικός. Πέρα από τον Παπαστεργιανό, στη 18μελή αποστολή συμμετέχουν και οι Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Σνάουτσνερ, Μουράτι, Πουρσανίδης, Γεωργιάδης, Περπερίδης, Λαγός, Καπετάνος, Δρούγας, Σουλίδης, Διαμαντίδης, Επαλέ, Πρίττας, Ερέρα, Κατεργιαννάκης και Αμπάρης.