Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βραδια απροοπτων η χθεσινη στο τσαμπιονς λιγκ :: 21/2/2006 23:46:54) 

Η Μπάγερν απέτυχε να εκμεταλλευτεί χθες την έδρα της επί της Μίλαν, όπως κι η Ρεάλ κόντρα στην Άρσεναλ…

ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Εκατόμβη των φαβορί

Σε βραδιά των αουτσάιντερ εξελίχθηκε η χθεσινή πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους τέσσερις γηπεδούχους νίκησε μόνο η Μπενφίκα, ενώ απέτυχαν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους οι Ρεάλ, Μπάγερν και Αϊντχόβεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΙΛΑΝ 1-1: Η έλλειψη του Όλιβερ Καν δεν στοίχισε (άλλωστε κι η Μίλαν έχασε στην πορεία τον δικό της βασικό γκολκίπερ, Ντίντα), ωστόσο οι Βαυαροί απέυχαν να νικήσουν… Στο 24' ο Μπάλακ με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ, αλλά οι Ιταλοί είχαν την απάντηση κι ο Σεφτσένκο στο 56' διαμόρφωσε με (αυστηρό) πέναλτι το 1-1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1: Τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της πέτυχαν οι «κανονιέρηδες»! Ο Τιερί Ανρί πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο 47' και… πάγωσε το «Μπερναμπέου», μάλιστα ούτε η συμμετοχή του Ραούλ (έπαιξε ως αλλαγή) άλλαξε τα δεδομένα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0: Ένα γκολ του Βραζιλιάνου Λουϊζάο στο 85' χάρισε στην Μπενφίκα το προβάδισμα έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης, που έμπλεξαν εν όψει της ρεβάνς… Ο Γιώργος Καραγκούνης πέρασε στο 57' ως αλλαγή για τους «αετούς» κι είχε πολύ καλή απόδοση.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ – ΛΙΟΝ 0-1: Στο 65' ο τρομερός Ζουνίνιο βρήκε δίχτυα με χτύπημα φάουλ (ήταν το τέταρτό του με τον ίδιο τρόπο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ!) κι οι Γάλλοι είναι απόλυτο φαβορί για τη ρεβάνς από την PSV, που τους είχε αποκλείσει πέρσι στην προημιτελική φάση…

Οι ρεβάνς διεξάγονται στις 8 Μαρτίου.