Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με διαφορετικη και παλι ενδεκαδα στο αιγαλεω :: 10/2/2006 21:56:01) 

Για τρίτο παιχνίδι ο Χρήστος Μαλαδένης θα αγωνιστεί σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Πιστός στην παράδοση

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Νίκο Αραμπατζή (ο Μέγκαχεντ, που πανηγύρισε χθες την κατάκτηση του Άφρικα καπ από την Αίγυπτο έχει χάσει προ πολλού τη σεζόν), ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα, για να αντιμετωπίσει αύριο το Αιγάλεω. Για μια ακόμη φορά, ο Κωστίκος θα αναγκαστεί να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα κι έτσι θα διατηρήσει την παράδοση, που τον θέλει (κυρίως λόγω απουσιών) να μην ξεκινά ποτέ ένα παιχνίδι, με την ίδια ενδεκάδα, που ξεκίνησε το αμέσως προηγούμενο!

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ίδια θα είναι η αμυντική και η επιθετική γραμμή, ενώ αλλαγές θα γίνουν στο κέντρο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα, που τα πήγε πολύ καλά εναντίον του Ηρακλή και με εξαίρεση μια φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κινδύνευσε ποτέ. Ο Καρυπίδης θα ξεκινήσει και πάλι στο ρόλο του δεξιού μπακ, ο Κωνσταντινίδη αριστερά και για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Μαλαδένης, μαζί με τον Ουντέζε. Το επιθετικό δίδυμο δεν αλλάζει (Σαλπιγγίδης - Μίετσελ), ενώ παίζονται τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο ΜΟΝΟΣ, που μπορεί να θεωρεί σίγουρη τη θέση του στο κέντρο είναι ο Ζαγοράκης, ο οποίος αναμένεται να έχει για παρτενέρ τον Βαγγελή, ενώ οι δύο θέσεις στα άκρα… διεκδικούνται. Στα δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να μείνει στον πάγκο και ο Κωστίκος θα προτιμήσει έναν εκ των Φουτσίνι ή Εγκωμίτη, με επικρατέστερο τον πρώτο, ενώ στα αριστερά, όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Χαραλάμπους. Αν ο Κύπριος είναι καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, τότε θα προτιμηθεί, διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Σικαμπάλα. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα.