Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η πρόταση του "προέδρου" - πρώτο δείγμα θετικό - δεύτερος γύρος - σπίτι στο χωριό :: 3/2/2006 21:14:07) 

Η πρόταση του "προέδρου"

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Πριν από περίπου 1,5 μήνα κάποιος "πρόεδρος" τηλεφώνησε σε πρώην μέλος διοίκησης ΠΑΕ της πόλης και μιλώντας εκ μέρους του προέδρου, του ζήτησε να συμμετάσχει στη διοίκηση. Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική και στη συνέχεια η έρευνα στράφηκε σε άλλα πρόσωπα, τα οποία αποδέχτηκαν την πρόταση.

Δ.ΒΛ.

Πρώτο δείγμα θετικό

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και αμέσως τέθηκαν στην κρίση του κόσμου του Άρη. Σύμφωνα λοιπόν με γκάλοπ της οπαδικής ιστοσελίδας "emperor.gr" τα νέα αποκτήματα των "κίτρινων" τυγχάνουν την αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας. Συγκεκριμένα το 51,11% δηλώνει "πολύ ικανοποιημένο" από τις μεταγραφές, το 14,44% "πάρα πολύ", το 26,67% "έτσι και έτσι", το 4,44% "λίγο" και μόλις το 3,33% "καθόλου".

Τ.Κ.

Δεύτερος γύρος

Στην Τούμπα σήμερα αρχίζει ο… δεύτερος γύρος του Γιώργου Κωστίκου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τεχνικός είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με τη συνολική επίδοση από τότε να είναι επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Α.Λ..

Σπίτι στο χωριό

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε ο Παναγιώτης Λαγός όμως εξακολουθεί να αποτελεί τον διακαή πόθο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αυτός πάντως ούτε που ασχολιέται. Έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει από το να κοιτάει τα δημοσιεύματα για το όνομά του. Εκτός του Ηρακλή το μόνο που τον απασχολεί είναι το σπίτι που χτίζει στο χωριό του, το Ζαγκλιβέρι.

Μ.Μ.