Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: ξεχνουν το κυπελλο για χατιρι της καλαμαριας :: 3/2/2006 20:35:34) 

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Μάνσο και τους συμπαίκτες του, μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι κυπέλλου του Καραϊσκάκη.

ΞΑΝΘΗ: ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Μερική… αμνησία

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφει η Ξάνθη που θα αντιμετωπίσει αύριο (17.45) τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά

Ο Γιάννης Ματζουράκης απαγόρευσε στους παίκτες του οποιαδήποτε σκέψη αφορά στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στα "Πηγάδια", τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Ευχάριστα είναι τα νέα τον 56χρονο τεχνικό, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στον Μαχράτζε που αποθεραπεύτηκε και θα δώσει κανονικά το παρών. Αντίθετα, από την αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση, αποκλείστηκε ο Φλύσκας. Ο 26χρονος μέσος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Στην Ξάνθη θα μείνει και ο τιμωρημένος Άντζας. AEK: Άλλο απαντήσεις και άλλο… πειράματα. Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να δήλωσε ότι οι παίκτες θα δώσουν απαντήσεις στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, αλλά ο ίδιος δεν πρόκειται να αλλάξει το καθιερωμένο 4-1-2-3 παρά τη συντριβή από τον Ηρακλή. Σύστημα δεν αλλάζει, αλλά θα υπάρχουν δύο αλλαγές προσώπων με τους Γεωργέα, Λάκη να παίρνουν τις θέσεις των Μόρα και Σοάρες αντίστοιχα. Ο τελευταίος διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και ο Πορτογάλος θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Λάκη, ενώ ελπίζει ότι ο Έμερσον, στο δεύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ, θα έχει προσαρμοστεί.

ΛΑΡΙΣΑ: Η νίκη επί του Ακράτητου αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλούς, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, κερδίζοντας την Κυριακή, σε πολύ μεγάλο βαθμό θα αισθανόμαστε άνετα". Ντεμπούτο του με την ομάδα των νέων θα κάνει ο 19χρονος Πολωνός Νταβίντ Γιάρκα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αποφασισμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, δηλώνουν οι "κυανέρυθροι" που θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Δημητριάδη, Φερνάντεζ (τραυματίες) και του Λάνγκερ (τιμωρημένος).

ΟΦΗ: Τα επτά νέα αποκτήματα (Κωνσταντινίδης, Οφορίκουε, Ισά, Κάμπα, Τσίπεφ, Μπράις, Εντνίλσον), παρουσίασε χθες η διοίκηση.