Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και ενώπιον δεκάδων παρευρισκόμενων, ο Ηρακλής Τσιλόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο. Η παρουσία του όμως, στην κοπή πίτας της ΠΑΕ και το γεγονός ότι κάθισε στο τραπέζι της διοίκησης, προκάλεσε ερωτηματικά και έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια.

Η ΕΓΓΡΑΦΗ παραίτησή του δεν έχει φτάσει ακόμη στα γραφεία της Μίκρας, αν και το όνομά του απουσιάζει από τη σύνθεση της διοίκησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ερασιτέχνη κλήθηκε στην εκδήλωση μόνο ο Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος όμως ήταν αδύνατο να παραβρεθεί, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Τούμπας. Η τελευταία προπόνηση θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γκάρμπα Λαβάλ, Ζοέλ Επαλέ, Παναγιώτης Λαγός, Γιάννης Παπαποστόλου και Ίντριτ Φορτούζι. Για πρώτη φορά τίθεται στη διάθεση του Κωφίδη ο Φάνης Κατεργιαννάκης, τον οποίο πιθανότατα ο Έλληνας τεχνικός θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η ΙΔΕΑ που είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί για να στηθεί γιγαντοοθόνη στο Κατσάνειο δεν πήρε τελικά σάρκα και οστά, λόγω του υψηλού κόστους. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συζητήθηκε το ενδεχόμενο να στηθεί συσκευή προβολής σε χώρο δίπλα από τα γραφεία του Σ.Φ.Η. "Παπάφη" και εκεί να συγκεντρωθούν φίλοι της ομάδας για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η τελική απόφαση θα παρθεί σήμερα και θα υπάρχει ενημέρωση στον κόσμο του Ηρακλή μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ επέβαλε στην ΠΑΕ Ηρακλής πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στον Γρηγόρη Φανάρα επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την αποβολή του στο ίδιο παιχνίδι, λόγω διαμαρτυριών προς τον διαιτητή.