Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γεματο το παλε για τους θριαμβευτες toy αγωνα με τον πανιωνιο :: 10/2/2006 20:39:26) 

Οι φίλαθλοι του αναμένεται να… αντικαταστήσουν τους τραυματίες παίκτες.

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ TOY ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η αποθέωση των ηρώων

Ο Άρης δεν θα έχει στο σημερινό (18.00) αγώνα με τον Γυμναστικό τον Κόρεϊ Μπρούερ, τον Μάικ Ουίλκινσον και τον Σάββα Καμπερίδη. Θα έχει όμως την ψυχολογία με το μέρος του, μετά την επική (με τον τρόπο που πάρθηκε) πρόκριση επί του Πανιωνίου στο ULEB Cup και φυσικά τον κόσμο του, που θα πάει σήμερα στο Παλέ για να αποθεώσει τους παίκτες. Ο Μπρούερ θα είναι στο Παλέ με γύψο στο χέρι, ο Ουίλκινσον θα κάθεται δίπλα του με νάρθηκα στο πόδι και ο Σάββας Καμπερίδης θα μπει κουτσαίνοντας το γήπεδο, λόγω της χθεσινής αρθροσκόπησης στην οποία υποβλήθηκε, που κατέδειξαν ένα σοβαρότερο πρόβλημα με αποτέλεσμα ο παίκτης να επιστρέψει περίπου σε 6-8 βδομάδες!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην περιφέρεια μετριάζεται γιατί εκεί υπάρχει ο αντικαταστάτης του Μπρούερ, Κένι Τέιλορ. Στη ρακέτα όμως, ο Ματζόν έχει περιορισμένες λύσεις. Τον Στακ, τον Κουλ και τον Χαριτόπουλο. Ο αρχηγός του Άρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Λευκορώσος δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει, ο δε Χαριτόπουλος κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ρόλο "ψηλού" θα κληθούν να παίξουν και πάλι ο Γιώργος Σιγάλας και ο Αντώνης Ασημακόπουλος. Αμφότεροι στο παρελθόν έχουν προσφέρει από αυτή τη θέση και ο Ματζόν θα τους εμπιστευτεί και πάλι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για τους "κίτρινους" στον σημερινό αγώνα θα είναι και η παρουσία των φιλάθλων. Το μήνυμα που έστειλαν την Τρίτη σίγουρα έφτασε μέχρι τη Βαρκελώνη, στα κεντρικά της ULEB όμως πρέπει να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια και σαφώς όχι ανάλογη συμπεριφορά από ορισμένους (ευτυχώς λίγους…), όπως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Γ. ΣΥΡ.