Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οριστικα κεκλεισμενων των θυρων ο αγωνας :: 3/2/2006 19:07:02) 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η απόφαση… προωθείται

Την πρώτη φορά, την προηγούμενη Πέμπτη το αίτημα του Άρη να εκμεταλλευτεί παράγραφο του άρθρου 30 του ΚΑΠ και να κερδίσει μια αγωνιστική ποινής, αποκλείστηκε… στα χιόνια και την κακοκαιρία, που έπληττε τη χώρα, αφού δεν εξετάστηκε. Αυτή τη φορά δεν έφτασε ο χρόνος, αφού η απόφαση δεν εκδόθηκε ποτέ μέσα στις προθεσμίες που θα επέτρεπαν στην ΠΑΕ Άρης, εάν δικαιωνόταν, να εκτυπώσει και να θεωρήσει στην εφορία εισιτήρια της σημερινής συνάντησης.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αν τελικά η ετυμηγορία της επιτροπής Εφέσεων είναι αρνητική, η πολιτική από πλευράς δικαστών να καθυστερήσουν την έκδοση απόφασης (κάποιοι έλεγαν ότι θα εκδοθεί τη Δευτέρα!) δεν μπορεί παρά να επιβεβαιώνει ότι μπροστά στους τύπους (η ΠΑΕ ζήτησε απόφαση πάραυτα και η επιτροπή… επιφυλάχθηκε) χάνεται η ουσία.

ΜΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ημέρες τιμωρήθηκε ο Μάριο Κάσερες για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Προοδευτική. Η ποινή δεν είναι η αυστηρότερη δυνατή, δεδομένου ότι ο Χιλιανός (για τρίτη φορά σε δεκαεπτά αγώνες!) αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και υπήρχε κίνδυνος μεγαλύτερης ποινής. Θα χάσει και τον αγώνα με τον Πανηλειακό τη μεθεπόμενη Κυριακή και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με το Θρασύβουλο στη Φυλή. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 ευρώ και η ΠΑΕ Άρης με πρόστιμο δύο χιλιάδων για υβριστικό σύνθημα οπαδών της.