Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αναγκαστική προσγείωση :: 9/2/2006 20:43:08) 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναγκαστική προσγείωση

Ο Εύοσμος συνεχίζει να είναι μεθυσμένη πολιτεία, μετά την πρόκριση του Αγροτικού Αστέρα στα ημιτελικά του κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την ίδια ώρα, όμως, ο Περικλής Αμανατίδης και οι ποδοσφαιριστές του είναι αναγκασμένοι να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Φεβρουάριος είναι ο "καυτός" μήνας σε ό,τι αφορά την υπόθεση άνοδος, καθώς στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια αντιμετωπίζει κατά σειρά Δόξα Δράμας, Θράκη (εκτός), Πανθρακικό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός). "Πρέπει να προσγειωθούμε, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα", έστειλε το μήνυμα ο Γιάννης Μαλλούς. Χθες, κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα της ομάδας με τυχερό τον Αμανατίδη. Ο 36χρονος τεχνικός μοίρασε το δώρο των 300 ευρώ στους τρεις νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παπαθεοδώρου, Χασάπη και Γεροθανάση.

ΛΑΡΙΣΑ: Όνειρα για τελικό κάνουν στη Λάρισα, που δεν τρομάζουν στην ιδέα ότι θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό. "Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε αντίπαλο, θα επιλέγαμε την Ξάνθη. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Γιώργος Δώνης και συμπλήρωσε: "Η απόδοσή μας πρέπει να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης μας αναλογούν".

ΑΕΚ: Ο Αχιλλέας Κουρέπης παραιτήθηκε χθες από πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και αναμένεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Χθες πάντως η ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δίνει εισιτήρια για το μεταξύ τους ντέρμπι.