Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο κορεϊ μπρουερ υποσχεται πως θα ειναι παρων στη σειρα με τους γαλλους :: 9/2/2006 20:39:26) 

Ο Κόρεϊ Μπρούερ μαζί με τον Κένι Τέιλορ στη χθεσινή προπόνηση του Άρη.

Οι τραυματίες, Μάικ Ούλκινσον (με νάρθηκα στο αριστερό πόδι) και Σάββας Καμπερίδης παρακολουθούν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο ΚΟΡΕΪ ΜΠΡΟΥΕΡ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

Ετοιμος με Βιλερμπάν

Ο πιο άτυχος παίκτης του Άρη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν ο Κόρεϊ Μπρούερ. Καθηλωμένος στη δεύτερη σειρά των επισήμων, δεν μπορούσε να… χωνέψει πώς δεν έπαιζε σε αυτό το παιχνίδι. Χάρηκε όσο τίποτα άλλο την πρόκριση της ομάδας, πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του στο τέλος και χθες έδωσε υπόσχεση στους φιλάθλους -μέσω της "Μ Sports"- ότι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη στη σειρά με τη Βιλερμπάν.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Ο Αμερικανός έζησε με μεγάλη αγωνία τις δραματικές στιγμές του ντέρμπι. Ήταν στιγμές "που ήθελα να μπω εγώ μέσα, έστω και με δεμένο χέρι και να παίξω. Ήταν στιγμές ζωής ή θανάτου για κάθε ομάδα και έβλεπες στα πρόσωπα όλων των παικτών, και του Πανιωνίου ακόμα, πόσο ήθελαν τη νίκη". Όταν όμως το παιχνίδι ξεκαθάρισε, στη δεύτερη παράταση, ο Μπρούερ ηρέμησε. "Έβλεπα τις προσπάθειες του Ράιαν (Στακ) και αυτά που έκανε ο Μάικ (Ουίλκινσον), έβλεπα και τα άλλα παιδιά και τότε ηρέμησα. Κερδίσαμε και μετά δεν μπορούσα να μην δεν κατέβω για να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας", είπε ο Μπρούερ.

ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ όσο και ο Ουίλκινσον έχουν δείξει φέτος αυταπάρνηση, στοιχείο που συνήθως λείπει από Αμερικανούς που έρχονται να παίξουν στην Ευρώπη. "Ο Μάικ ήταν συγκινητικός και του αξίζουν συγχαρητήρια. Και εγώ και ο Μάικ έχουμε δεθεί με την ομάδα και τους φιλάθλους. Εγώ έπαιξα με το χέρι μου σε κακή κατάσταση, αλλά δεν με ένοιαζε! Με ένοιαζε μόνο να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το Μαρούσι", επισήμανε ο 31χρονος Αμερικανός, που σταδιακά αρχίζει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ άλλο να μπει και πάλι στην ομάδα και να παίξει. Φοράει ακόμα τον γύψο στο χέρι του, αλλά όπως είπε "νιώθω ότι πάω καλύτερα, γιατί κάνω περισσότερες κινήσεις τώρα στα δάκτυλά μου. Δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς θα γυρίσω, αλλά θα είναι σύντομα η μέρα αυτή. Θέλω πολύ να επιστρέψω στα παιχνίδια με τη Βιλερμπάν. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα παίξω τότε".

Ατυχος ο Καμπερίδης

Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα του Σάββα Καμπερίδη. Ο 28χρονος γκαρντ του Άρη ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου! Ο Καμπερίδης θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση, ώστε να εκτιμηθεί επακριβώς η ζημιά και κατ' επέκταση ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί.