Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η επόμενη μέρα της ανατροπής :: 9/2/2006 20:35:29) 

Η επόμενη μέρα της ανατροπής

ΡΑΪΑΝ ΣΤΑΚ

"Δεν είδα την κασέτα του αγώνα, αλλά θα τη δω! Θα την κρατήσω κιόλας για να τη δείξω στα παιδιά μου, όταν γεράσω και να τους δείχνω τι έκανα όταν ήμουν νέος. Έκανα και το ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του Άρη σε αυτό το παιχνίδι. Το θυμάμαι ακόμα έντονα το παιχνίδι, ειδικά τις τελευταίες φάσεις".

ΝΙΚΟΛΑΪ ΠΑΝΤΙΟΥΣ

"Εγώ δεν το είδα το παιχνίδι σε βίντεο, αλλά δεν χρειάζεται. Παρακολούθησα δυο παρατάσεις από τον πάγκο, επειδή είχα αποβληθεί. Υπάρχει καλύτερη θέση; Καλύτερα και από τα επίσημα ήταν! Θα τον δω τον αγώνα κάποια στιγμή και θέλω να κρατήσω την κασέτα".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

"Δεν το είδα ακόμα, αλλά ζήτησα και πήρα την κασέτα για να το δω. Πλάκα κάνεις; Δεν θα το δω; Θα το κρατήσω κιόλας. Τέτοιο παιχνίδι δεν ξανάγινε, ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει. Θα το συζητάμε για πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και τι έγινε, ειδικά στο τέλος".

ΒΛΑΝΤΟ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

"Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα από το παιχνίδι, ειδικά στο φινάλε όλα έγιναν γρήγορα. Δεν το έχω δει σε κασέτα, αλλά θα το πάρω να το δω σίγουρα. Θέλω να το απολαύσω. Πρέπει να το ξαναδώ σε βίντεο για να δω πώς έγινε αυτή η ανατροπή".

ΚΕΝΙ ΤΕΪΛΟΡ

"Δεν το είδα το παιχνίδι στο βίντεο, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Τα θυμάμαι όλα όσα έγιναν στο τέλος. Δεν ξεχνιέται τέτοιο παιχνίδι. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις στην Αμερική σε σχέση με το να παίζεις στην Ευρώπη. Οι φίλαθλοι είναι πολύ πιο εκδηλωτικοί. Αυτό που έγινε προχθές δεν το έχω ξαναζήσει".

ΜΑΪΚ ΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ

"Είδα κάποια μέρη του αγώνα, όχι ολόκληρο. Είδα την τελευταία περίοδο και τις δυο παρατάσεις! Απίστευτο αυτό που έγινε. Παρακολούθησα το διάστημα στο οποίο αγωνίστηκα. Είδα το θαύμα δηλαδή! Θα την κρατήσω την κασέτα για να την έχω στη συλλογή μου".