Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο φιλιππακος ξεκινησε προπονησεις με τον αρη :: 27/1/2006 18:54:24) 

Ο Πέτρος Φιλιππάκος (δεξιά με τον Χιουζ της Νιουκάστλ στο περσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Σεντ Τζέιμς Παρκ) προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τους "κίτρινους".

Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

"Με έφερε ο Αναστό"

Ο Πέτρος Φιλιππάκος έκανε χθες για πρώτη φορά προπόνηση με τον Άρη. Ο ομογενής μεσοεπιθετικός, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και γυμνάστηκε μαζί τους, αλλά θα διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια των "κίτρινων" από την επόμενη εβδομάδα, αφού δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Ο ίδιος αποκάλυψε πώς επήλθε η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη: "Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής πριν από μία εβδομάδα, μου είπε ότι θέλει να παίξω στον Άρη. Μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίζω σε όλα τα παιχνίδια αλλά θα πάρω ευκαιρίες και θα έχω τη δυνατότητα να καθιερωθώ αν παίζω καλά. Εγώ θέλω παιχνίδια και του είπα ότι αν παίξω στην Ελλάδα θα έρθω στον Άρη να δουλέψουμε μαζί. Δοκιμάστηκα στην Πόρτσμουθ, περίμενα και κάτι άλλο απ' έξω, αλλά αφού δεν ήρθε, συμφώνησα με τον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα, δεν έχω αμφιβολία ότι θα ανεβούμε στην Α' εθνική και για μένα είναι η καλύτερη επιλογή".

Ο ΑΡΗΣ εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ανεύρεση επιθετικού περιοχής αποδεικνύεται δύσκολη, αφού πρέπει ο παίκτης που θα επιλεγεί να πληροί προϋποθέσεις που θέτουν παράλληλα ο Αναστόπουλος σε αγωνιστικά και η διοίκηση σε οικονομικά κριτήρια. Όμως, εκτιμάται ότι (Έλληνας ή κοινοτικός) θα αποκτηθεί σέντερ φορ και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και για αριστερό ακραίο μεσοαμυντικό, έως το μεσημέρι της Τρίτης.