Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απολλων: καταγγελιες για την "υποδοχη" στην λιβαδεια :: 2/2/2006 21:15:22) 

Ο Γιώργος Κόλτσης, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης προπόνησης με την ομάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΠΟΔΟΧΗ" ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ο άγιος, ο θείος και ο υπουργός

Τα μηνύματα που είχαν φτάσει στη διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, πριν από το παιχνίδι της Λιβαδειάς, ήταν αρκετά για να τους προβληματίσουν. Οι αρχικές ανησυχίες τους επιβεβαιώθηκαν από τον τρόπο που γνώρισαν την ήττα και όχι μόνο…

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Λαζαρίδης προέβη χθες σε καταγγελίες που δείχνουν πολλά, σχετικά με τη μεταχείριση της οποίας έτυχαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη…

Το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε ο Κώστας Φινοκαλιώτης στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και στοίχισε την ήττα (1-0) ανησύχησε τους διοικούντες του Απόλλωνα. Στην ανάπαυλα αποφάσισαν οι παράγοντες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια των διαιτητών για να εκφράσουν τα παράπονά τους, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω της παρουσίας του προέδρου του Λεβαδειακού. "Πήγαμε στο διαιτητή για να διαμαρτυρηθούμε για το πέναλτι που μας σφύριξε, αλλά εκεί βρήκαμε τον κ. Κομπότη να κάνει βόλτες και να μην αφήνει κανέναν να πλησιάσει στο χώρο" τόνισε ο Καλαμαριώτης παράγοντας και εξήγησε ότι τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: "Μόνο που δεν μας προπηλάκισε".

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Αθηναίου διαιτητή στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς, όπως ήταν φυσικό εκνεύρισαν τους "κοκκινόμαυρους", οι οποίοι δια του Λαζαρίδη έκαναν μία σύγκριση με τα σφυρίγματα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. "Ο Παμπορίδης είναι… άγιος μπροστά στον Φινοκαλιώτη. Σφύριζε ό,τι ήθελε και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας". Οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ από τον Καλαμαριώτη παράγοντα, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε το διάλογο που είχε ο κ Κομπότης με ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μετά το τέλος του αγώνα. "Εγώ δεν μιλάω με τον θείο του Ορφανού, αλλά έχω ανοιχτή γραμμή με άλλο υπουργό της κυβέρνησης…"

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία χάθηκε, κατά τον Λαζαρίδη, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την καλή πορεία και να πετύχει την υπέρβαση στο φετινό πρωτάθλημα. "Αν νικούσαμε θα άλλαζαν οι στόχοι της ομάδας, αλλά τώρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να 'κλειδώσουμε' την παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αποφύγουμε τυχόν απρόοπτα", σχολίασε ο Καλαμαριώτης παράγοντας, ο οποίος πριν από τη χθεσινή προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.