Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συνάντηση στην πόλη :: 2/2/2006 20:56:37) 

ΕURO 2008

Συνάντηση στην Πόλη

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro 2008, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας έχει ήδη ξεκινήσει. Ενδιάμεσος σταθμός της Εθνικής, η Κωνσταντινούπολη, όπου στις 16 Φεβρουαρίου, θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων που έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προκειμένου να καθοριστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της προκριματικής φάσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Οτο Ρεχάγκελ, και ο συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης.

ΑΕΚ: "Δεν υποτιμώ το Αιγάλεω, αλλά το Σάββατο οι παίκτες μου θα δώσουν απαντήσεις…", είπε ο Σάντος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου ανέλαβε εκ νέου την ευθύνη της ήττας στο Καυταντζόγλειο. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέαμα, αλλά η ουσία και χαρακτήρισε δίκαια πρώτο τον Ολυμπιακό: "Απλώς γιατί είναι καλύτερος".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης "χτύπησε" και πάλι με αφορμή την ανανέωση του Γκονζάλες. "Οι ανανεώσεις δεν είναι τρένο που κάνει προκαθορισμένες στάσεις. Δεν έχουμε μοιράσει αριθμούς προτεραιότητας, αυτά γίνονται στα σούπερ μάρκετ! Ο επόμενος μπορεί να είναι κάποιος που δεν φαντάζεστε", απάντησε ο "Τζίγγερ".