Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( καταληψη ετοιμαζουν οι οπαδοι στην εδρα του θρασυβουλου :: 14/2/2006 19:56:13) 

Τη συμπαράσταση 1.500 φιλάθλων τους θα έχουν στη Φυλή οι παίκτες του Αρη.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

Άρηα Φυλή

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Στα κιτρινόμαυρα θα ντυθεί την Κυριακή το γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή. Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε χίλια πεντακόσια εισιτήρια του αγώνα από τα τρεισίμισι χιλιάδες που εκδόθηκαν για τον κρίσιμο αγώνα.

Ο Θρασύβουλος, στα παιχνίδια που έδωσε φέτος ως γηπεδούχος, δεν έχει "κόψει" περισσότερα από διακόσια εισιτήρια ανά μέσο όρο. Σε εννιά ματς, κόπηκαν περίπου χίλια οκτακόσια εισιτήρια. Την Κυριακή με την παρουσία των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και όλες τις περιοχές της Βόρειας και της υπόλοιπης Ελλάδας, όπου υπάρχουν Αρειανοί οπαδοί, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα έχουν την πολυτέλεια τέτοιας υποστήριξης σαν να είναι γηπεδούχοι.

ΑΡΧΙΚΑ, από τη συνεννόηση των δύο ομάδων, είχε συμφωνηθεί να πάρει για τις ανάγκες των φίλων της 500 εισιτήρια η ΠΑΕ Άρης, όμως από τα πρώτα μηνύματα της ζήτησης κρίθηκε σκόπιμο να ζητηθεί μεγαλύτερος αριθμός. Τελικά, στη διάθεση των φίλων των "κίτρινων" θα βρίσκεται η θύρα 2 του γηπέδου της Φυλής που είναι χωρητικότητας χιλίων εξακοσίων θεατών και χίλια πεντακόσια εισιτήρια της συνάντησης των είκοσι ευρώ.

Από σήμερα, τετρακόσια εισιτήρια θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να διατίθενται στους οπαδούς που θα ακολουθήσουν οδικές εκδρομές των συνδέσμων. Μόλις εξαντληθούν, πιθανότατα θα αποσταλούν και περισσότερα. Αυτά που θα απομείνουν από τα χίλια πεντακόσια, θα διατίθενται σε φιλάθλους που θα μετακινηθούν στην Αθήνα για τον αγώνα με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους από εκδοτήριο του γηπέδου στη θύρα 2.

ΣΤΕΛΕΧΗ της ΠΑΕ Άρης (συστήνεται στον κόσμο να προτιμήσει τις οργανωμένες εκδρομές για την καλύτερη εξυπηρέτησή του) θα ακολουθήσουν με αυτοκίνητο τα πούλμαν των εκδρομέων, μαζί με το δικηγόρο της εταιρείας, αφού σε μια μεγάλη μετακίνηση επιθυμούν να μην σημειωθεί το παραμικρό που μπορεί να φέρει σε κίνδυνο είτε την σωματική ακεραιότητα των οπαδών, είτε και την ίδια την ΠΑΕ αν υπάρξει οποιοδήποτε ευτράπελο.

Υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που θα ληφθούν (όπως π.χ. από τα τελευταία διόδια να ακολουθούν τα πούλμαν αστυνομικές δυνάμεις και αντίστοιχα θα υπάρχει συνοδεία και στην αποχώρηση τους) όπως αποφασίστηκε και στη σχετική σύσκεψη.