Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επιστροφες στην ενδεκαδα της κυριακης :: 2/2/2006 22:15:14) 

Ο Ιφεάνι Ουντέζε επιστρέφει την Κυριακή στο κέντρο της άμυνας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ευχάριστες αλλαγές

Ο Γιώργος Κωστίκος "διαμαρτυρήθηκε" μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι, επειδή τα πολλά προβλήματα δεν του επιτρέπουν να διατηρήσει έναν βασικό κορμό (σε κανένα παιχνίδι, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει την ενδεκάδα του προηγούμενου!), αλλά αυτή τη φορά θέλοντας και μη, θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού επιστρέφουν πολλοί παίκτες, που δεν μπόρεσαν να παίξουν εναντίον του Ατρόμητου. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Κωστίκος δοκίμασε πολλά σχήματα κι απ' ό,τι φάνηκε δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα που θα παρατάξει μεθαύριο.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι το γεγονός ότι επιστρέφουν στην ενδεκάδα ο Ουντέζε και ο Καρυπίδης. Ο πρώτος στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος είτε ως παρτενέρ του, είτε στο δεξιό άκρο της άμυνας, με τον Μαλαδένη δίπλα στον Νιγηριανό και τον Αραμπατζή σε ρόλο δεξιού χαφ. Σε κάθε περίπτωση, Κωνσταντινίδης, Ζαγοράκης (χθες έπαιξε ακόμη και ως δεξιός μπακ) και Σικαμπάλα φαίνεται να διατηρούν τη θέση τους στην ενδεκάδα, ενώ ο Μπαλάφας είναι επικρατέστερος για τη θέση του Ηλιάδη στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν χθες Σαλπιγγίδης και Μίετσελ, ενώ για κάποιο διάστημα έπαιξε και ο Γιασεμάκης μαζί με τον Πολωνό.

ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΠΡΙΟΙ, Εγκωμίτης και Χαραλάμπους ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, έβγαλαν χθες κανονικά την προπόνηση, αλλά απ' ό,τι φάνηκε χθες, δεν υπολογίζονται για την ενδεκάδα, αφού (ειδικά ο δεύτερος) δεν έχουν πάρει μέρος σε αρκετές προπονήσεις.