Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ο Άρμιν Φεχ στην παρουσίασή του από τη Στουτγκάρδη.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Τραπατόνι τέλος, ανέλαβε ο Φεχ

Την απόλυση του Τζιοβάνι Τραπατόνι ανακοίνωσε η Στουτγκάρδη. Ο Ιταλός τεχνικός, που από το ξεκίνημα της σεζόν έδινε διαρκώς… εξετάσεις στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, "πλήρωσε" τις 12 ισοπαλίες σε 20 αγώνες φέτος (είχε επίσης 5 νίκες και 3 ήττες), που μοιραία έριξαν τη Στουτγκάρδη στην 7η θέση της μπουντεσλίγκα. Ο 67χρονος τεχνικός αποχώρησε παρέα με τον βοηθό του, τον άλλοτε διεθνή αμυντικό Άντι Μπρέμε, και αντικαταστάτης του ορίστηκε ο 45χρονος Άρμιν Φεχ, που εργαζόταν ως το φθινόπωρο στην 3η κατηγορία(!) της Γερμανίας με την Άουγσκμπουργκ, ενώ παλιότερα θήτευσε στη Χάνσα Ρόστοκ.

ΝΕΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ" περί μυθικής πρότασης της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ζοζέ Μουρίνιο προέκυψαν από την Ισπανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, είναι… δεμένος με την Τσέλσι ως το 2010.

ΤΥΧΕΡΟΣ στην ατυχία του φάνηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Αργεντινός αστέρας παραβίασε με το αυτοκίνητό του τον κόκκινο σηματοδότη και επέπεσε σε τηλεφωνικό θάλαμο, χωρίς ο ίδιος να πάθει ούτε αμυχή.

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Αντίο του Σέρσε Κόσμι

Η τελευταία ήττα από τη Ρετζίνα εντός έδρας (1-2) "ξεχείλισε το ποτήρι" στη σχέση του Σέρσε Κόσμι με τη διοίκηση της 12ης στη serie A, Ουντινέζε. Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε αναλάβει το καλοκαίρι αντί του πετυχημένου Λουτσιάνο Σπαλέτι, απολύθηκε για να αναλάβει στη θέση του ο πρώην τεχνικός της Κόμο, Λόρις Ντομινισίνι, που θα έχει για συνεργάτης τον Αργεντινό Νέστορ Σενσίνι, που σε ηλικία 39 ετών εγκαταλείπει την ενεργό δράση για να καθίσει στον πάγκο.

ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ χρήση συστήματος ενδοεπικοινωνίας διαιτητών αποφάσισε η ΟΥΕΦΑ αρχής γενομένης από τέσσερις αναμετρήσεις του kυπέλλου ΟΥΕΦΑ (Βασιλεία - Μονακό, Λιλ - Σαχτάρ, Σάλκε - Εσπανιόλ, Τουν - Αμβούργο), που ξαναρχίζει την άλλη εβδομάδα. O διαιτητής θα μπορεί να δέχεται άμεσα τις επισημάνσεις των βοηθών του. Πάντως, συνεχίζει να απαγορεύεται η πρόσβαση του 4ου διαιτητή σε βίντεο.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ από την Αργεντινή για τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν. Ο 20χρονος μέσος της Μπάνφιλντ, Γκαμπριέλ Παλέτα, στέλεχος της εθνικής νέων, που πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο "Άνφιλντ" για την ολοκλήρωση της κόστους τριών εκατ. ευρώ μεταγραφής.

ΒΡΕΤΑΝΟΣ θα είναι ο "διάδοχος" του Σβεν Γκόραν Έρικσον στην εθνική Αγγλίας, όπως αποφάσισε η αρμόδια τεχνική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ως φαβορί προβάλλει ο Βορειοϊρλανδός Μάρτιν Ο'Νιλ, και αουτσάιντερ οι Άλαν Κέρμπισλι (Τσάρλτον), Στιούαρτ Πιρς (Μάντσεστερ Σίτι), Σαμ Αλαρντάις (Μπόλτον).