Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα επεισοδια πριν απο τη ρηξη :: 10/2/2006 18:16:47) 

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΞΗ

DVD ΚΑΙ "ΠΑΡΑΓΚΑ"

Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε από τον Παναθηναϊκό, με το ξεκίνημα του 2006. Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε… συμβολικά κρασιά "Παράγκα" και μοίρασε DVD με τα λάθη της διαιτησίας σε βάρος του. Η αρχή είχε γίνει…

ΒΟΛΕΣ "ΤΖΙΓΚΕΡ"

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από τους θερμούς υποστηρικτές της Σούπερ λίγκας, σε κάθε ευκαιρία έριχνε βολές κατά τη διαιτησίας, "κατηγορώντας" τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μάκη Γερμανάκο, ως "αντιπαναθηναϊκό" με σαφείς υπαινιγμούς εύνοιας προς Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

"ΕΣΠΑΣΕ" ΚΑΙ ΤΟ… ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε ψηφίσει και με τα… δυο χέρια υπέρ της δημιουργίας της Σούπερ λίγκας, ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου. Μπροστά, όμως, στη συνεχιζόμενη επιθετική τακτική του Παναθηναϊκού… έβγαλε γλώσσα και επέπληξε το "πράσινο" αφεντικό.

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ

Η διαιτησία του Κασναφέρη προκάλεσε την έκρηξη του Χρήστου Πανόπουλου, του ανθρώπου που "συνέλαβε" το σχέδιο της Σούπερ λίγκας και έκανε πολλή δουλειά για να πετύχει.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Η ΠΑΕ Ακράτητος ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη Σούπερ λίγκα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της αμφισβήτησε ανοιχτά και δημόσια την επιτυχία του… εγχειρήματος.