Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τουλαχιστον δωδεκα πουλμαν και πολλα ι.χ. :: 15/2/2006 20:12:39) 

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Ι.Χ.

Στήνεται κομβόι από τους φιλάθλους

Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα. Τετρακόσια εισιτήρια, είναι το πρώτο μέρος από αυτά που εξασφαλίστηκαν, αλλά ακόμη και στα πούλμαν που θα μετακινηθούν οργανωμένα, θα υπάρχουν όπως φαίνεται οπαδοί που θα προμηθευτούν εισιτήριο από το γήπεδο. Έχουν ναυλωθεί δώδεκα πούλμαν, υπάρχει προοπτική να γίνουν περισσότερα, ενώ μεγάλη θα είναι και η συμμετοχή των φιλάθλων που θα μετακινηθούν με Ι.Χ. αυτοκίνητα. Όπως συμφωνήθηκε, από τα τελευταία διόδια στον δρόμο προς Αθήνα, τους εκδρομείς θα συνοδεύουν διακριτικά και αστυνομικοί.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έχει οριστεί η διεξαγωγή της δίκης για τα επεισόδια στον αγώνα Άρη - Ηρακλή: "Θέλουμε να γίνει επιτέλους η δίκη, γιατί εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν άνθρωποι που κουβαλούν τη σφραγίδα του κατηγορούμενου. Ακόμη κι αν από κάποιον υπάρξει αίτημα αναβολής, εμείς θα ζητήσουμε τη διεξαγωγή της δίκης από το δικαστήριο", είπε ο δικηγόρος της ΠΑΕ (στην υπόθεση αυτή εκπροσωπεί τον Λάμπρο Σκόρδα) Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ από το σύνδεσμο Διαιτητών της Ξάνθης θα είναι ο διαιτητής της συνάντησης της Κυριακής. Στην ΠΑΕ Άρης το όνομά του έγινε δεκτό με επιφυλάξεις, λόγω παλιότερων διαιτησιών του σε αγώνες των "κίτρινων", που προκάλεσαν παράπονα και αντιδράσεις.

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΥΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί η εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με το Θρασύβουλο, αφού εκτάκτως δεν θα δοθεί σήμερα.