Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απευθειας με τον πολωνο θα μιλησει η παε :: 15/2/2006 19:34:07) 

Ο Κουχάρσκι με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη "Μ Sports" έδειξε τις προθέσεις του απέναντι στον Ηρακλή.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΑΕ

Η ύστατη προσπάθεια για τον Κουχάρσκι

Μιλώντας στη "Μ sports", στο χθεσινό φύλλο, ο Τσέζαρι Κουχάρσκι άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να δεχτεί οποιονδήποτε διακανονισμό του χρέους των 677.000 ευρώ. Στα γραφεία της Μίκρας όμως δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι στιγμής όλες οι επαφές έγιναν με το δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο πελάτης του θέλει άμεσα την καταβολή ολόκληρου του ποσού και δεν δέχεται κανένα διακανονισμό.

Η ΣΚΕΨΗ που υπήρχε αρχικά για προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης εγκαταλείφθηκε και πλέον οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο απευθείας επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή. Αναζητείται ο άνθρωπος που θα επιχειρήσει να μιλήσει με τον Κουχάρσκι, στην ύστατη προσπάθεια για να γίνει πιο διαλλακτικός ο Πολωνός.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τους "κυανόλευκους", καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσουν το θέμα πριν από την σύγκληση της πειθαρχικής επιτροπής της ΦΙΦΑ (υπολογίζεται για τις αρχές του Μάρτη), ώστε να μην μπλεχτεί η ομάδα σε περιπέτειες που θα θέσουν σε κίνδυνο -ακόμη και- την παραμονή της στην Α' εθνική.

Δ.ΒΛ.