Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παραβίαση και πρόστιμο :: 3/2/2006 21:25:48) 

Ο Ουέλινγκτον ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του Απόλλωνα που τιμωρήθηκαν με πρόστιμο.

ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Παραβίαση και πρόστιμο

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Κλέιτον, Μουζαουί και Ουέλινγκτον από τη διοίκηση του Απόλλωνα γιατί παραβίασαν το ωράριο και τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Λαζαρίδη ότι θα τους παρακρατηθούν από 1.000 ευρώ στην επόμενη μισθοδοσία και ζήτησε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό. Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του Απόλλωνα θέλει να παραδειγματίσει και τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να κόψει τα νυχτοπερπατήματα και γενικά να κρατήσει ένα κλίμα ευρύτερης εγρήγορσης σε αυτήν την κρίσιμη αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του Απόλλωνα για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι. Οι «κοκκινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα και στη συνέχεια οι παίκτες θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Την αποστολή θα επισκεφτεί αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Δαμήλος και θα έχει συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη για θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της ΠΑΕ.

ΟΥΤΕ και χθες εκδόθηκαν τα δελτία των νέων αποκτημάτων της ομάδας, του βραζιλιάνου Αΐλτον και του Γιώργου Κόλτση. Ο πρώτος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή σε αντίθεση με τον Κόλτση που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο περισσότερο για να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον, αλλά θα αποκλειστεί από τη δεκαοκτάδα, όπως και ο Πόπαρα. Ο Σέρβος μέσος, νέο πρόσωπο κι αυτός της ομάδας, από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αναμενόταν χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση. Αντίθετα οι τιμωρημένοι Ιωάννου, Μουράφσκι και Καραμανλής θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα.