Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( καινά δαιμόνια στην αυστρία :: 3/2/2006 19:14:50) 

Καινά δαιμόνια στην Αυστρία

Τον πρωτοφανή για ποδοσφαιριστή κίνδυνο να δικαστεί ως κοινός εγκληματίας και ακόμη να φυλακιστεί, γιατί προκάλεσε τον τραυματισμό αντιπάλου του στη διάρκεια αγώνα, αντιμετωπίζει ο Κροάτης διεθνής τερματοφύλακας της Αούστρια Βιέννης, Τζόι Ντιντούλιτσα! Ο τελευταίος απειλείται ακόμη και με την ακραία ποινή της κάθειρξης τριών ετών(!) γιατί τον περασμένο Μάιο, στην αναμέτρηση με τη συμπολίτισσα Ραπίντ, είχε χτυπήσει με το γόνατό του τον αντίπαλο επιθετικό, τον Βέλγο Άξελ Λαουαρί, προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη.

Ο Ντιντούλιτσα, που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Μουντιάλ 2006, είχε τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές τιμωρίας, και εξεπλάγη που το θέμα έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, μετά τη μήνυση που στήριξε μέχρι τέλους ο Λαουαρί. ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ: Ονοματεπώνυμο απέκτησε η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, το ηλικίας 134 ετών(!) κύπελλο Αγγλίας… Από τη νέα σεζόν και για μια τετραετία ο θεσμός θα έχει ως χορηγό τη μεγαλύτερη βρετανική εταιρεία ενέργειας, την "e-on".

ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ μιας αγωνιστικής τιμώρησε η ΟΥΕΦΑ τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ. Ο διεθνής Πορτογάλος είχε χειρονομήσει κατά των οπαδών της Μπενφίκα, στην αναμέτρηση του Τσάμπιονς λιγκ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΘΕΤΙΚΟΣ σε έλεγχο ντόπινγκ (χρήση ναδρολόνης) βρέθηκε ο μέσος της Μπενφίκα, Νούνο Ασίς, στην αναμέτρηση με τη Μαρίτιμο και κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό.