Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( την αγωνιστικοτητα του ρωσου θελει ο ματζον απο τους παικτες του :: 3/2/2006 19:09:18) 

Παιχνίδι Νο100 το σημερινό κόντρα στον Μακεδονικό, για τον Ράιαν Στακ με τη φανέλα του Άρη, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΤΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Θέλει 12 Πάντιους

Το παράδειγμα του Νικολάι Πάντιους θέλει ο Αντρέα Ματζόν να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του, ώστε ο Άρης να καλύψει το κενό του Κόρεϊ Μπρούερ και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα (17.00) από την Κοζάνη, στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί μαζί με τους παίκτες του να αλλάξουν το αγωνιστικό στιλ της ομάδας, το οποίο -αναγκαίο κακό είναι- πρέπει να διαφοροποιηθεί ελλείψει Κόρεϊ Μπρούερ. "Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά, δεν γίνεται αλλιώς. Στην ουσία όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτά που έκαναν μέχρι σήμερα, τώρα που δεν έχουμε τον Κόρεϊ. Όπως ο Πάντιους που έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πήρε τα κρίσιμα σουτ, έτσι πρέπει να κάνουν και άλλοι παίκτες", τόνισε ο Ματζόν. Πάντως το κενό του Μπρούερ θα καλυφθεί αρκετά σήμερα από τον Κένι Τέιλορ, γιατί ο Ματζόν σχεδιάζει να του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής: "Νομίζω ότι θα παίξει περισσότερο από ό,τι μέχρι τώρα".

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ο τεχνικός των "κίτρινων" τη διαφορά απόδοσης που παρουσιάζει η ομάδα όταν σε αυτή παίζουν οι "βασικοί" και όταν παίζουν οι "ρεζέρβες". Για τον ίδιο "δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς είναι μια κατάσταση στην οποία εμπλέκονται όλοι και πρέπει να την αλλάξουμε. Δεν είναι πρόβλημα. Παλεύουμε όλοι για να βελτιωθεί η ομάδα. Αυτή είναι η κατάσταση, δεν αλλάζει και πρέπει να ζήσουμε με αυτό".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ με τον Μακεδονικό ο Ματζόν ζήτησε δυο πράγματα από τους παίκτες του. Το πρώτο είναι "να ελέγξουμε εμείς το ρυθμό του αγώνα" και το δεύτερο είναι "να μην τους αφήσουμε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να πιστέψουν ότι μπορούν να μας κερδίσουν".

Ο ΡΑΪΑΝ ΣΤΑΚ συμπληρώνει σήμερα 100 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι οφ) με τη φανέλα του Άρη. Ο αρχηγός των "κίτρινων" διανύει την τέταρτη χρονιά του στους "κίτρινους", δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα κανονικής διάρκειας (26 αγώνες σε 3 περιόδους και 15 - με τον σημερινό - αγώνες φέτος), ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 8 αγώνες πλέι οφ.

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ η απόφαση για εμπλοκή του επιχειρηματία Γιώργου Παπαπέτρου στα κοινά της ομάδας. Τονίζεται στο σάιτ πως "απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν την προσεχή εβδομάδα".