Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: ποινη δυο αγωνιστικων :: 2/3/2006 21:06:16) 

ΞΑΝΘΗ: ΠΟΙΝΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Βαριά καμπάνα

Βαρύς έπεσε στην Ξάνθη ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία επέβαλλε στην Θρακική ΠΑΕ ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 60.000 ευρώ, για τα όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό (8/2). Αξίζει να θυμίσουμε ότι η επιτροπή στηρίχτηκε στην έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν και τραυματισμός του τέταρτου διαιτητή, Κώστα Φινοκαλιώτη. Οι Θρακιώτες άσκησαν έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη. Αν δε δικαιωθούν, την ποινή θα εκτίσουν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στην διάθεση του Ματζουράκη για τον αγώνα με το Αιγάλεω τέθηκε ο Άντζας, ενώ προέκυψαν προβλήματα με τους Μπαϊκαρά (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Τσικίνιο (υπέστη τράβηγμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς τον Τουρέ που αναμένεται σήμερα από την Ισπανία όπου είχε μεταβεί για το φιλικό της Ακτής Ελεφαντοστού, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση. Θεραπευτική αγωγή ακολουθούν οι Τζόρτζεβιτς, Οκκάς.

ΛΑΡΙΣΑ: Αποφασισμένοι για το πρώτο "διπλό" απέναντι στην Καλαμαριά, εμφανίζονται ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ο Δώνης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σίμος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Η νίκη επί του ΠΑΟΚ αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Ιωνικού σύμφωνα με τον Περόνε: "Δεν επηρεαζόμαστε από το όνομα. Στόχος μας είναι η νίκη".