Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ευρωλιγκα: ο ολυμπιακος υποδεχεται τη μαλαγα στη φαση του "τοp 16" :: 21/2/2006 20:34:21) 

Δύσκολο έργο θα έχουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλαγα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΤΟP 16"

Πρεμιέρα κόντρα στην καλύτερη

Κόντρα στη Μάλαγα, την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα τίθεται σήμερα (20.45) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του "Top 16". "Η Ευρωλίγκα αρχίζει από ένα νέο μηδενικό σημείο. Και οι 16 ομάδες βρίσκονται στη γραμμή της εκκίνησης. Είναι μια σπουδαία πρόκληση για μας να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με το ρεκόρ της στην κανονική περίοδο και ό,τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην Ισπανία", τόνισε o Γιόνας Καζλάουσκας και πρόσθεσε: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας, προκειμένου να αρχίσουμε τη φάση των "16" με μια σημαντική νίκη. Περιμένουμε να δούμε γεμάτο το γήπεδό μας. Οι φίλαθλοί μας εξέφραζαν πάντα την υποστήριξή τους στην ομάδα και ποτέ δεν την έχουν εγκαταλείψει. Είμαι περισσότερο από σίγουρος ότι δεν θα το κάνουν τώρα".

ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ του κόσμου ζήτησε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επισημαίνοντας πως "αν θέλουμε να κοιτάζουμε ψηλότερα, πρέπει να πάρουμε τη νίκη και στους τρεις εντός έδρας αγώνες μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η παρουσία τους είναι περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλη αναμέτρηση της Ευρωλίγκας μέχρι στιγμής".

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας της φάσης "Top 16": Δ' Όμιλος: Ολυμπιακός - Μάλαγα (σήμερα), Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα (αύριο). Ε' Όμιλος: Ρεάλ - Μακάμπι (αύριο), Κλιμάμιο - Ούλκερ (αύριο). ΣΤ' Όμιλος: Λιέτουβος Ρίτας - ΤΣΣΚΑ (σήμερα), Μπάμπεργκ - Ταού (αύριο). Ζ' Όμιλος: Εφές Πίλσεν - Μπένετον (σήμερα), Τσιμπόνα - Παναθηναϊκός (αύριο).