Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συστρατευση παραγοντων σημερα στο ιβανωφειο για την καε ηρακλης :: 21/2/2006 20:30:58) 

Ο Νίκος Κούβελας θα ενημερώσει τους παράγοντες του Ηρακλή για την κατάσταση στην ομάδα.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσκλητήριο σωτηρίας

Στο σημερινό προσκλητήριο στο Ιβανώφειο, που έχει σημάνει ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ Ηρακλής, έχουν εναποτεθεί πολλές από τις ελπίδες για να βγει η ομάδα μπάσκετ από το αδιέξοδο. Παρών στη συγκέντρωση των παραγόντων του συλλόγου θα είναι και ο Νίκος Κούβελας, ώστε να τους ενημερώσει για την κατάσταση.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Η συστράτευση των παραγόντων και η συσπείρωση όλων γύρω από την ομάδα μπάσκετ είναι απαραίτητη για τη σωτηρία της (χθες η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-καλεσμα προς τους Ηρακλειδείς). Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, όμως θα πρέπει να το αποδείξουν εμπράκτως δίνοντας το παρών στη σημερινή συγκέντρωση. Κανείς δεν θα πρέπει να αγνοήσει και να γυρίσει την πλάτη στην προσπάθεια που γίνεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ΚΑΕ. Στη σημερινή συνάντηση έχει κληθεί και ο Νίκος Κούβελας ως αρχηγός της ομάδας, προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση και να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η "κυανόλευκη" ομάδα.

Ο ΜΙΡΣΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ, που προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα, ανυπομονεί να την ενισχύσει στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. "Ελπίζω, ότι θα καλύψω σύντομα το χαμένο έδαφος για να βοηθήσω την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης απ' αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Είναι καλό για μας, που υπάρχει αυτή η διακοπή γιατί ο Μάικ (σ.σ. Κινγκ) δεν έχει πολύ καιρό που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ εγώ επιστρέφω μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας", υποστήριξε ο Σκοπιανός πλέι μέικερ, ο οποίος μίλησε και για τον στόχο του Ηρακλή. "Υπάρχουν τρεις-τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, γιατί θεωρώ πως ο Κολοσσός δεν έχει πλέον ελπίδες παραμονής. Θα προσπαθήσουμε τώρα να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες γίνεται, γιατί το πρόγραμμά μας είναι ευνοϊκό. Αν κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και πάρουμε κάποια νίκη εκτός μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΣΤΙΣ 28 του μηνός οι "κυανόλευκοι" θα σφραγίσουν την προτελευταία επιταγή για την πολυσυζητημένη μετακίνηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον Άρη.

Για να διατηρηθεί η ομάδα σε αγωνιστική δράση ο Γιούρι Ζντοβτς έχει προγραμματίσει για σήμερα φιλικό παιχνίδι με το Πανόραμα στο Ιβανώφειο. Απόντες θα είναι οι Αξεχέρογλου και Μπέλλος, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Γιώργος Δέδας (φωτογραφία), ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και ενδεχομένως να μην παίξει στον σημερινό αγώνα.