Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: ο πανοπουλος ξεκαθαρισε το τελος των μεταγραφων :: 26/1/2006 21:05:23) 

ΞΑΝΘΗ: Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Φρένο στη μεταγραφολογία

Την μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει μετά την αποχώρηση των Έμερσον και Λουτσιάνο, προσπάθησε να σταματήσει ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διέψευσε δημοσιεύματα που φέρνουν στην Ξάνθη τον Σανογκό από την Ακτή Ελεφαντοστού και τον Γάλλο Σαπουί, τονίζοντας παράλληλα ότι οι μεταγραφές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχουν ολοκληρωθεί: "Έχουμε ολοκληρώσει την ενίσχυση της ομάδας. Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή πέρα από τις τρεις που έχουν ανακοινωθεί". Στο χθεσινό φιλικό με τους νέους που διεξήχθη παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη κέρδισαν 4-0, με γκολ των Κιντάνα, Καζάκης (2) και Μπαϊκαρά.

ΛΑΡΙΣΑ: Χωρίς τον Κυπαρίσση (πρόβλημα στην γάμπα), θα αναχωρήσει το απόγευμα η αποστολή για την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα. Στη διάθεση του Δώνη τέθηκε και ο Μπαχράμης. Η ΠΑΕ πήρε χθες τα 1.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, ενώ υπάρχει συμφωνία για 500 επιπλέον εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του "Ελ Πάσο". Σε… ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Ισά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κόρμπου, του ανέτοιμου Ηλιόπουλου και του τιμωρημένου Τζιμπούρ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μπεΐ, Φερέιρα, Ραντοβάνοβιτς, Μιγιάτοβιτς) παρουσιάστηκαν μετά την συνέντευξη Τύπου του Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ο οποίος χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Λάρισα, ζωής ή θανάτου.

ΟΦΗ: Απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές (Κωνσταντινίδης, Οφορίκουε, Σαμούρα,) εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο τεχνικός των Κρητικών ανέφερε και τον Πιέρ Ισά, ωστόσο ο Νοτιοαφρικανός δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του.