Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αμφιβολος και ο κουλουχερης :: 1/2/2006 21:57:24) 

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ

Εκτός μάχης ο Γκαρσία

Νοκ άουτ από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου βγήκε ο Νάτσο Γκαρσία, που σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και για τον οποίο θα γίνει αγώνας δρόμου, ώστε να προλάβει το μεθεπόμενο ματς, κόντρα στον Πανηλειακό. Η απουσία του Βολιβιανού μέσου προστίθεται σ' εκείνες των τιμωρημένων Αμπελά, Σανχούρχο και Κάσερες. Διάστρεμμα υπέστη και ο Θέμης Κουλουχέρης, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη.

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ της ομάδας θα παρουσιαστούν σήμερα (14.00) στο Χαριλάου, όπου αμέσως μετά θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Αναστόπουλου.

ΣΗΜΕΡΑ θα ξεκαθαρίσει και το αν τελικά η αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή όχι. Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θεωρεί πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για θετική απόφαση της επιτροπής Εφέσεων, ωστόσο θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο.

ΑΠΟ ΣΟΥΙΤΑ του γηπέδου παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Εξαίρεση αποτέλεσε ο νεοφερμένος Σεμπαστιάν Φλόρες, ο οποίος έκανε την πρώτη του, ατομική προπόνηση πριν από το ματς και στη συνέχεια είδε τον αγώνα από τον πάγκο.

"ΕΣΠΑΣΕ" τον ενδυματολογικό κώδικα ο "Αναστό", που για μια φορά αποχωρίστηκε το κοστούμι, φορώντας στο χθεσινό φιλικό φόρμες και μπουφάν του Άρη.