Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικη με 2-1 επι της λοκομοτιβ σοφιας με γκολ των γκουγκουλια και παουλο κοστα :: 1/2/2006 21:57:18) 

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΥΛΟ ΚΟΣΤΑ

Δείγμα θετικόν

Τεστ για τους νέους παίκτες και όσους δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα ήταν το χθεσινό φιλικό του Άρη με τη Λοκομοτίβ Σόφιας, στο οποίο οι "κίτρινοι" κέρδισαν με 2-1.

Μπροστά σε περίπου 3.000 φίλους του, για πρώτη φορά μετά το Άρης - Ρόμα, τα τέσσερα από τα πέντε νέα αποκτήματα των "κίτρινων" έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής, παρά το ότι και το σχήμα ήταν ετερόκλητο, αλλά και το άγχος της πρώτης εμφάνισης υπήρχε.

Ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Πάουλο Κόστα. Καλός τεχνίτης, πασέρ, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και κινήθηκε στην αριστερή πτέρυγα, όπως και σε όλο το μήκος της μεσαίας γραμμής.

Ο Νίκος Σκαρμούτσος, έδειξε με την κίνησή του με και χωρίς τη μπάλα ότι μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα (πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε στο 38'). Ταχύς, αλλά με περισσότερο κράτημα μπάλας από όσο πρέπει έδειξε ο Φιλιππάκος, ενώ ο Κουλουχέρης που ξεκίνησε με τρακ ήταν άτυχος αφού χτύπησε και αντικαταστάθηκε.

Η Λοκομοτίβ (3η στη Βουλγιαρία) είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με κορυφαίο παίκτη τον διεθνή Γκένκοφ. Μόλις στο 1' (στα 30 δευτερόλεπτα μάλιστα) ο Ντάφτσεφ με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Άρης ισοφάρισε στο 49' με το Γκουγκουλιά και πήρε τη νίκη με σουτ του Πάουλο Κόστα στο 85'.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είπε πως "ήταν ένα τεστ για τα νέα παιδιά, αλλά και τους παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ. Η ετοιμότητα όλων είναι σημαντική, υπάρχουν ακόμη 13 παιχνίδια και θα χρειαστούμε 25 παίκτες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τους νέους παίκτες, γιατί δεν ξέρουν ούτε το συνολικό παιχνίδι της ομάδας, ούτε τις συνήθειες των συμπαικτών τους μεμονωμένα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο".

ΑΡΗΣ: Μπούτσεκ, Τσκαγκαράκης, Αμπελάς, Κουλουχέρης, Ντεκάμπ, Βελώνης, Ντούρντεκ, Σκαρμούτσος, Βαγκέλι, Μπενίσκος, Πάουλο Κόστα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Κουλόμποβιτς, Σάβιτς, Ντόντσεφ, Πέτκοφ, Μαρμπάνοφ, Ατανάσοφ, Μαρκόφ, Κοΐλοφ, Ντάφτσεφ, Γκενκόφ, Αντούνοβιτς.