Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ντεμπουτο με τον κολοσσο θα κανει ο μαικ κινγκ :: 9/2/2006 20:47:58) 

Ο Μάικλ Κινγκ στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή με τον Γιούρι Ζντοβτς.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΙΚ ΚΙΝΓΚ

Βασιλιάς στη Ρόδο

Έτοιμος από κάθε άποψη να βοηθήσει τη νέα του ομάδα είναι ο Μάικ Κινγκ, ο οποίος προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τον Ηρακλή. Ο Αμερικανός θα κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Κινγκ είχε χθες το πρωί, την πρώτη του γνωριμία με τον Γιούρι Ζντοβτς και τους νέους του συμπαίκτες. Έκανε βάρη και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον γιατρό του Ηρακλή, Πέτρο Γιαννακοβίτη, όπου αποδείχθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Το απόγευμα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Κολοσσό. "Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει. Μπορώ να προσφέρω αρκετά στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα", τόνισε ο Αμερικανός.

Ο 28ΧΡΟΝΟΣ γκαρντ θα μεταβεί σήμερα το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (ντόπινγκ κοντρόλ και ντραγκ τεστ) και να εκδοθεί το δελτίο του. Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή, που αναχωρεί σήμερα στις δώδεκα και όλοι μαζί θα ταξιδέψουν για τη Ρόδο. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σήμερα το απόγευμα με μια προπόνηση που θα γίνει στο "σμαραγδένιο νησί".

ΜΕΤΑ ΑΠΟ διαπραγματεύσεις ημερών επιτεύχθηκε χθες η λύση της συνεργασίας με τον Λαβέλ Φέλτον. Στον Αμερικανό θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα και ίσως και σήμερα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

ΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ τους Μίρσα Κούρτοβιτς και Κώστα Χρήστου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αυριανό αγώνα στη Ρόδο. Οι δυο παίκτες θα επανεμφανιστούν πιθανότατα στο παιχνίδι της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής με την Ολύμπια Λάρισας, που θα γίνει την Τετάρτη στο Ιβανώφειο.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ βδομάδα θα έρθει τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Βουκ Στεφάνοβιτς, ο οποίος θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις της ομάδας από τον Γιούρι Ζντοβτς. Αν πείσει για την αξία του θα αποκτηθεί σαν μια επιπλέον λύση στις θέσεις του πλέι μέικερ και του σούτινγκ γκαρντ.