Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα σχεδια του μαντζουρακη ενοψει του αιγαλεω :: 28/2/2006 20:24:04) 

Ο Γιάννης Μαντζουράκης προετοιμάζει την ομάδα για το κρίσιμο αγώνα με το Αιγάλεω.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η διπλή αξία και οι απουσίες

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΙΔΗ

Διπλή αξία έχει η νίκη για την Ξάνθη στο επερχόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω που θα διεξαχθεί το Σάββατο στα Πηγάδια. Η αθηναϊκή ομάδα έχει τον ίδιο στόχο με τους Θρακιώτες, οπότε μία πιθανή επιτυχία των ''Ακριτών'' θα ενισχύσει τη θέση τους στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη, με ταυτόχρονη βαθμολογική υποχώρηση των αντιπάλων.

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις τη Αποκριάς, που αποτελεί μέγιστο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Ξάνθης δεν επηρεάζουν την ομαλή προετοιμασία της ομάδας που ξεκίνησε χθες υπό βροχή και ολοκληρώθηκε με ηλιοφάνεια. Οι απουσίες των διεθνών Τοροσίδη (Ελπίδες), Γαρπόζη (Κύπρος) και Ζουέλα (Αγκόλα), δημιουργούν εύλογο προβληματισμό στον Γιάννη Ματζουράκη που περιμένει σήμερα να μάθει αν θα ενταχθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων οι τραυματίες Άντζας, Παπαδημητρίου, Φλύσκας.

ΘΕΜΑ απουσίας τους από την αποστολή δεν τίθεται, δεδομένου ότι η αποθεραπεία τους έχει σχεδόν ξεπεραστεί. Μοναδικός απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι ο τραυματίας Σίκοφ που έχει υποστεί θλάση.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος που θα έχει επαφές με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.