Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΜΕΧΡΙ την τελευταία στιγμή οι παίκτες του Ολυμπιακού περίμεναν μήπως και έβλεπαν τον Χάρη Παπά στο Καραϊσκάκη, αφού τα κατορθώματα του νεαρού επιθετικού έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον. Στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους ήταν οι άνθρωποι του Απόλλωνα, που έπρεπε να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, αφού όλοι γνώριζαν ότι δεν ήταν δική τους επιλογή να μην αγωνιστεί ο Καβαλιώτης επιθετικός. "Εμείς δεν θέλαμε να τον έχουμε σήμερα εδώ;" έλεγαν σε όποιον τους ρωτούσε, αλλά εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Σόλιντ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Νορβηγός έχει χρεωθεί το δανεισμό του παίκτη στην Καλαμαριά, την ώρα που η επιλογή του (ο Μπαμπαγκίντα) σκοράρει με το σταγονόμετρο και δεν έχει πείσει ότι είναι ανώτερος του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ο ΣΟΛΙΝΤ έδειξε να ενοχλείται και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Οκκάς εκνευρισμένος με την αλλαγή του πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, αλλά απέφυγε να πάρει θέση για τον Κύπριο.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ και σόου σε ποδοσφαιρικό αγώνα συνδύασαν οι τσίρλιντερ από το Τέξας που έδωσαν άλλο χρώμα στο χθεσινό ματς. Οι καλλίγραμμες Αμερικανίδες αποθεώθηκαν από τους 30.000 "ερυθρόλευκους" που μέχρι χθες είχαν δει ανάλογο θέαμα μόνο σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ του Γκάμπριελ Σούρερ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον πελάτη του, ενώ σήμερα θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με τον Γιώργο Λούβαρη. Αν μέχρι τις γιορτές η παραμονή του Σούρερ φάνταζε απίθανη, πλέον οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, αφού ο Σόλιντ τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο.

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ματς έχουμε δει διαιτητές να χάνουν την ισορροπία τους και να σωριάζονται στο χορτάρι. Να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο δύο φορές σε διάστημα λίγων λεπτών, όπως χθες στον Κώστα Φινοκαλιώτη, ήταν όντως πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό.