Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αγρ. αστερας πηρε το προβαδισμα (1-1) :: 1/2/2006 21:37:42) 

Ο Κυζερίδης ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και ισοφαρίζει για τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ (1-1)

Πρόκριση στον Εύοσμο

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας έκανε χθες στην Καισαριανή ο Αγροτικός Αστέρας αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Εθνικό Αστέρα

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Οι δύο ομάδες που έχουν καταπλήξει με τη μέχρι τώρα πορεία τους στο θεσμό του κυπέλλου, απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία τους. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ποδόσφαιρο, βάζοντας τη μπάλα κάτω και προσπαθώντας με συνδυασμένες προσπάθειες να πετύχουν γκολ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ σαρανταπεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι άγγιξαν τρεις φορές το γκολ με μοιραίο τον Ντεμπά (χαμένες ευκαιρίες στο 35' και 37') ενώ στο 22' το σουτ του Χρήστου έδιωξε προ της γραμμής ο Καλλιάκης. Ο Αγροτικός απείλησε στο 25' με τον Λιούρδη να διώχνει το πλασέ του Τελλιάδη και στο 43' όταν τα διαδοχικά σουτ των Λαδάκη, Παπαδόπουλου πέρασαν άουτ. Στην επανάληψη ο Καραμά, απέσυρε τον Ναλιτζή που είχε εξαφανιστεί από τον Μπάρμπα, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, η ομάδα του βελτιώθηκε και στο 66' άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Ζουντί.

ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ αργότερα σε υποδειγματική αντεπίθεση του Αγροτικού, ο Καλαπόδης υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι (έδιωξε με το χέρι το αδύναμο πλασέ του Μπεκιάρη) και ο Κυζερίδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού όλα ήταν μοιρασμένα. Έχουμε ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν συμφωνώ ότι έχουμε το πάνω χέρι. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, δεν σκεφτόμαστε ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι", είπε ο Περικλής Αμανατίδης ενώ ο Κάλεντ Καραμά συμπλήρωσε: " Ο Αγροτικός Αστέρας στέκεται άνετα στη Β' εθνική. Κι εμείς δεν έχουμε προτεραιότητα το κύπελλο, αλλά θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση". Εκπληκτική διαιτησία από τον Θεσσαλό Δαλούκα που κιτρίνισε τους Καλαπόδη, Μπάρμπα.

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Λιούρδης, Μουλόπουλος, Καλαπόδης, Χασιώτης, Παρασκευαΐδης, Χουζούρης, Ντεμπά, Σανσουί, Χρήστου (46' Ζουντί), Σιαλμάς (63' Φερεκίδης), Ναλιτζής (46' Βερβάλ). ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Τζιώκας, Παπαδόπουλος, Μπάρμπας, Μαλλούς, Λαδάκης, Καλλιάκης, Τελιάδης (90' Κοσμίδης), Κυζερίδης (88' Ιορδανίδης), Σακελλαρίδης, Μπεκιάρης (76' Τσούκλης).