Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "πού παίζεις εσύ αγόρι μου;" :: 1/2/2006 20:25:01) 

"Πού παίζεις εσύ αγόρι μου;"

Περίπου 20 οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα, έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Καισαριανής και αποθέωσαν τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, μετά το τέλος του αγώνα.

Έξω από τα αποδυτήρια του Αγροτικού, ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Ριαβόγλου είχε μεγάλα κέφια. Όταν ο ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού του ζήτησε δηλώσεις, τον παρέπεμψε στους παίκτες δηλώνοντας ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Κοσμίδης προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια τον σταμάτησε με ύφος… πορτιέρη και με το χιούμορ που τον διακρίνει ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Πού πας παιδί μου εσύ; Παίζεις μπάλα σε εμάς; -Ναι, πρόεδρε… -Περικλή (αναφέρεται στον προπονητή κ. Αμανατίδη), είναι δικός μας αυτός ο παίκτης; -Ναι πρόεδρε δικός μας είναι -Εντάξει παιδί μου μπορείς να περάσεις…

Ο ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, μέχρι πρότινος μεγάλο αστέρι του Εθνικού, δεν ξέχασε την παλιά του αγάπη κι εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στην Καισαριανή με μπουφάν του Ατρόμητου. Ο Γαλλοαλγερινός μόλις έγινε αντιληπτός αποθεώθηκε από τους 200 οπαδούς του Αστέρα που βλέποντας τον Ντεμπά να χάνει τις ευκαιρίες μελαγχόλησαν ακόμη περισσότερο.

Δ. ΒΛ.