Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αναζητουν εξηγησεις οι "κυανολευκοι" :: 20/2/2006 23:58:21) 

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΙ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ"

Εφιάλτης εκτός έδρας

Τα αίτια της νέας κακής εμφάνισης μακριά από το γήπεδό τους έψαχναν οι παίκτες του Ηρακλή, χωρίς να μπορούν να βρουν απάντηση. "Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δείχνουμε αυτό το κακό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια", ψέλλισε ο Γιώργος Αμπάρης, ενώ ο Ζοέλ Επαλέ υποστήριξε: "Ίσως να φταίει η νοοτροπία για το ότι παρουσιαζόμαστε μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο όταν παίζουμε εκτός έδρας. Ας ελπίσουμε πως ήταν μια κακή παρένθεση για μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν την ήττα και να συγκεντρωθούμε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη".

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ είχαν οι δύο σκόρερ της Καλαμαριάς. "Πλέον δεν πρέπει να βλέπουμε χαμηλά, οφείλουμε να κοιτάμε ψηλά", είπε ο Κλέιτον, ενώ ο Μουζαουί δήλωσε "…χαρούμενος που σκόραρα για δεύτερο συνεχόμενο ματς και που κερδίσαμε. Τέλος, ο Μάτσι Μουράφσκι υπογράμμισε πως "δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω για τα γενέθλιά μου. Ο Ηρακλής είναι η κορυφαία ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τρελό άθλημα και ισχύει η φράση ''ποτέ μη λες ποτέ'. Οπότε, κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά".

ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ από τον πατέρα του, αρχιδιαιτητή Μάκη Γερμανάκο, δέχθηκε στην ανάπαυλα ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, επικαλούμενος προφανώς τον… πατρικό ρόλο, επέπληξε το γιο του για κάποια σφάλματα που έκανε και ειδικά για το γεγονός ότι παρέλειψε να δώσει κίτρινη κάρτα στο Δρούγα, για ένα μαρκάρισμα που έκανε από πίσω, με θύμα τον Παπά.

ΚΟΠΗΚΑΝ 2.160 εισιτήρια και οι εισπράξεις έφτασαν τις 34.450 ευρώ.