Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δεν υπάρχει ζούρος - εκνευρισμένος ο πρόεδρος - κάτοικοι θεσσαλονίκης - τον απέρριψε ο ζντοβτς - ανταποκριτής ο ζήσης - του αρέσει η αγγλία :: 1/2/2006 21:34:11) 

Δεν υπάρχει Ζούρος

Ο Άρης δεν ήταν καλός προχθές με τον Πανιώνιο. Πήρε όμως αυτό που ήθελε και με το παραπάνω. Κέρδισε εκτός έδρας. Αυτό μετράει. Στο πρωτάθλημα είχε χάσει από τον Πανιώνιο που είχε τραυματίες τους Ηλιάδη, Ταπούτο, με γρίπη τον Οικονόμου και τον Έιβερι να παίζει και όταν έβγαινε από το παρκέ να κάνει ποδήλατο, γιατί ήταν τραυματίας! Ο Άρης τότε ήταν πλήρης και σε… φουλ ρυθμό. Προχθές ο Άρης ήταν ελλιπής γιατί δεν έπαιζε ο πρώτος του σκόρερ στο ULEB Cup (ο Τέιλορ ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί) και η ομάδα προερχόταν από ένα "στραπάτσο", την ήττα από τον Ηρακλή. Κι όμως κέρδισε, γιατί πλέον έχει ψυχολογία και οι παίκτες βγάζουν στο παρκέ ό,τι καλύτερο μπορούν. Πλέον (ευτυχώς…) δεν υπάρχει Ζούρος.

Γ. ΣΥΡ.

Εκνευρισμένος ο πρόεδρος

Ούτε να ακούσει ήθελε για το ενδεχόμενο αλλαγής του Φέλτον ο Ηρακλής Τσιλόπουλος. Ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΚΑΕ δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του για τη φημολογία περί αντικατάστασης του Αμερικανού γκαρντ παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως είναι αυτός του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο.

Κάτοικοι Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη θα εγκατασταθεί για πέντε μέρες η αποστολή του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι έρχονται αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή και θα παραμείνουν μέχρι και την Τρίτη οπότε και αντιμετωπίζουν τον Άρη στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των "16" του ULEB Cup. Ψάχνουν μάλιστα να βρουν γήπεδο για να προπονηθούν την Κυριακή.

Τον απέρριψε ο Ζντοβτς

Ο Στιβ Χάνσελ που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κολοσσό απασχόλησε και τον Ηρακλή. Ο Άγγλος προτάθηκε στον Γιούρι Ζντοβτς που εξέτασε την περίπτωσή του, αλλά τελικά προτίμησε τον Μπόγιαν Μαλέσεβιτς που ήταν πιο φτηνός και προσιτός οικονομικά για την "κυανόλευκη" ομάδα.

Ανταποκριτής ο Ζήσης

Σε ανταποκριτής μετατράπηκε ο Νίκος Ζήσης (φωτογραφία) για την εφημερίδα "La Tribuna" του Τρεβίζο. Ο διεθνής πλέι μέικερ βρίσκεται στην Ελλάδα και μετέφερε στους Ιταλούς δημοσιογράφους τι γράφεται στον ελληνικό Τύπο για τον σημερινό αγώνα της Μπένετον με την ΑΕΚ. Ο Ζήσης ορθά απάντησε πως "την ΑΕΚ την απασχολεί πρώτα το πρωτάθλημα και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ".

Γ. ΣΥΡ.

Του αρέσει η Αγγλία

Ο Ντένις Ρόντμαν (φωτογραφία) προσαρμόστηκε στο κλίμα της Αγγλίας και αποφάσισε να παίξει άλλον έναν αγώνα με τη φανέλα των Μπράιτον Μπέαρς. Η "showbiz" της Αγγλίας του άνοιξε διάπλατα την πόρτα μετά την αποχώρησή του από το "Big Brother" των διάσημων.

Σε ποια ομάδα ο πρόεδρος θέλει να διώξει βασικό παίκτη, αλλά είναι δεσμευμένος να τον κρατήσει; Σε ποια ομάδα υπεράνω πάσης υποψίας υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι 1,5 μήνα; Σε ποια ομάδα -προβληματική οικονομικά- θα "σκάσει" κανόνι πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε λίγες μέρες;