Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επαλε-λαγοσ: οι μεγαλοι αποντες της τουμπας δινουν το συνθημα :: 1/2/2006 19:10:39) 

Ζοέλ Επαλέ και Παναγιώτης Λαγός δίνει το δικό τους σύνθημα στους συμπαίκτες τους, προκειμένου να ζήσουν ανάλογες στιγμές και στην Τούμπα.

ΕΠΑΛΕ-ΛΑΓΟΣ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

"Μπορούν και χωρίς εμάς"

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Καυταντζογλείου ήταν πανηγυρικό το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Υπήρχαν όμως δύο ποδοσφαιριστές που δεν χάρηκαν όσο και οι υπόλοιποι τον ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το μυαλό τους έτρεχε στο ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Δύο κάρτες αντίκρισαν την Κυριακή οι "κυανόλευκοι", που όμως… ισοδυναμούσαν με καμιά δεκαριά. Ο Βασίλης Τεροβίτσας "κιτρίνισε" τους Ζοέλ Επαλέ και Παναγιώτη Λαγό, οι οποίοι συμπλήρωσαν τις τέσσερις και θα απουσιάσουν από το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Σάββας Κωφίδης αναζητεί εναγωνίως τους αντικαταστάτες, με τους ίδιους να δηλώνουν βέβαιοι ότι η απουσία τους δεν θα γίνει αισθητή.

"Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα κάνει την καλύτερη επιλογή. Κάθε παίκτης είναι σπουδαίος στην ομάδα, αλλά έχουμε τις λύσεις για καλύπτουμε τα κενά. Το ίδιο θα γίνει και τώρα που λείπω εγώ και ο Παναγιώτης", δηλώνει ο Επαλέ, ενώ την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει… το τρίποντο Ευρώπης στην Τούμπα εξέφρασε και ο Λαγός. "Η επιτυχημένη πορεία του Ηρακλή οφείλεται στο ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Τη διαφορά δεν την κάνει μόνο ένας παίκτης, αλλά και οι έντεκα που παίζουν. Σε αυτόν τον Ηρακλή υπάρχει και βάθος. Είμαι βέβαιος ότι θα φανεί στην Τούμπα, όπου όσοι αγωνιστούν θα κάνουν το παν για τη νίκη".

ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ για να πάρει την τελική του απόφαση ο Κωφίδης. Φαίνεται όμως να προκρίνει τη λύση του Καπετάνου για αντικαταστάτη του Επαλέ, ενώ για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής περιμένει την επιστροφή του Μουράτι στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Αλβανός μέσος ξεπέρασε χθες με επιτυχία το ιατρικό τεστ και σήμερα θα προπονηθεί για λίγο με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που θα συμβεί και με τον Σεγκιρί.