Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ο Λουτσιάνο και τυπικά από χθες κάτοικος… Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μετά τον Λουτσιάνο και ο… Τζιοβάνι;

Παίκτης του Πανιωνίου και επίσημα είναι από χθες και για τους επόμενους έξι μήνες (με προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο) ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και η ΠΑΕ ευχαρίστησε δημόσια τον Χρήστο Πανόπουλο, καθώς όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: "…συνέβαλλε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών τόσο του Πέτρου Δημητριάδη όσο και του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα". Επόμενος… στόχος του Αχιλλέα Μπέου είναι ο Τζιοβάνι που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σάντος. Μεταγραφή που προς το παρόν "κολλάει" στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Αποκτήθηκε ο Ηλίας Μανίκας με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο, για τους επόμενους έξι μήνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στον Παναιγιάλειο ως δανεικός θα αγωνίζεται τους επόμενους έξι μήνες ο Βασίλης Μπούνας.

ΑΕΚ

Πρώτη για τον Εμερσον

Ο κακός αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να αρκεστεί σε μια τυπική προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας συμπληρώσει ένα διήμερο αγωνιστικής απραξίας, απαίτησε να βρεθεί λύση και έτσι από σήμερα η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, θα διεξάγεται στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας. Χθες το βράδυ αναμενόταν στην Αθήνα ο Έμερσον για οριστική εγκατάσταση και σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες. Στο θέμα του δεξιού οπισθοφύλακα από την ΑΕΚ λεγόταν, ότι δεν υφίσταται θέμα Πετκάκη πλέον.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα πραγματοποίησε χθες ο Γιάννης Σφακιανάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εχασε από τον Εθνικό Αστέρα

Απογοητευτική εικόνα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα στο Καραϊσκάκη. Ο Τροντ Σόλιντ είδε την ομάδα του να χάνει (0-1) με γκολ του Κακιούζη που απέδωσε… δικαιοσύνη, καθώς οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο δεν έδειξαν την ανωτερότητά τους. Πριν από την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε (με καθυστέρηση δέκα ημερών) ότι ο Μπαμπαγκίντα θα κληθεί σε απολογία για την καθυστερημένη άφιξή του μετά της διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τουρέ. Χθες πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον νεαρό αμυντικό μέσο.

ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΜ

Η κακοκαιρία που ενέσκηψε στάθηκε αφορμή να αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα (ανδρών, νέων, παίδων) της ΕΠΣΜ που επρόκειτο να γίνουν το Σαββατοκύριακο.