Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μεταδόσεις από... μέσα :: 25/1/2006 20:30:58) 

Μεταδόσεις από… μέσα

Μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης -οι επιφορτισμένοι τις μεταδόσεις από το Καυταντζόγλειο στάδιο- ήταν… εκτεθειμένοι σε ανοιχτό χώρο. Το από πολλών μηνών αίτημά τους, τελικά εισακούστηκε και έτσι για πρώτη φορά στον αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ, οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές περιγραφές θα γίνονται από κλειστό χώρο. Σημαντική πρόοδος… Ειδικά, με τέτοιο καιρό.

ΑΛΛΑΓΕΣ σημειώθηκαν στην ώρα έναρξης των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή για τηλεοπτικούς λόγους. Η ΕΠΑΕ ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα του Alpha όρισε νέες ώρες για τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα: η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ θα αρχίσει στις 16:45 (αντί για τις 17:00) και ο αγώνας Ηρακλής-ΑΕΚ στις 19:00 (αντί για τις 19:15). Συνολικά, το συνδρομητικό και ο Alpha θα μεταδώσουν έξι από τους οκτώ αγώνες της Α' εθνικής. Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λεβαδειακός-Απόλλων Καλαμαριάς και Ξάνθη-ΟΦΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ μεν, αλλά νυν νομάρχης Αθηνών, ο Γιάννης Σγουρός, έχει βάλει τη σφραγίδα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Σγουρός μίλησε στη δημοτική τηλεόραση και στην εκπομπή "Οι εν Αθήναις" και αναφέρθηκε εκτενώς στην αθλητική του δράση. Αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε ως παίκτης στις ομάδες μπάσκετ του Εσπέρου Θεσσαλονίκης και του Μίλωνα Αθηνών, στους θριάμβους της άρσης βαρών και αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο να επιστρέψει κάποτε στη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου από την TV100.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ίσον και χρήμα, πόσο μάλλον όταν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη διοργάνωση, όπως το Μουντιάλ της Γερμανίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίες μελέτες αναφέρουν ότι το Παγκόσμιο κύπελλο θα αποφέρει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας 5 δισ. ευρώ. Η τεχνολογία 3G, βίντεο με highlights, ringtones, logos, μηνύματα με αποτελέσματα αγώνων και η λήψη τηλεοπτικού σήματος από κινητά τηλέφωνα, θα αποφέρει περισσότερα χρήματα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από ό,τι το στοίχημα!