Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λαμπρη γιορτη στην κοπη της πιτας και μηνυμα χατζηπαναγη :: 2/2/2006 21:15:30) 

ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ

Η χρονιά της Ευρώπης

Ο θρίαμβος και το 4-0 επί της ΑΕΚ έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των "κυανόλευκων" στα ύψη. Αυτό διαπιστώθηκε και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ηρακλή, όπου η μεγάλη εμφάνιση ήταν το κυρίαρχο θέμα, σε συνδυασμό με την αναμονή του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ…

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Παρουσία σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ομάδας, του τεχνικού τιμ, της διοίκησης, αλλά και της ομάδας των νέων η ΠΑΕ Ηρακλής έκοψε την καθιερωμένη πίτα. Ξεχωριστός καλεσμένος στην λαμπρή εκδήλωση ήταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής. Ο "Βάσια" κάθισε μαζί με τον καλό τους φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Σάββα Κωφίδη και έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά: "Εύχομαι το 2006 να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να βγει στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με υγεία κι ευτυχία".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ Γιώργος Σπανουδάκης τόνισε: "Γύρισα στην ομάδα για να καλύψουμε τα χρέη, κυρίως προς της εφορία. Δεν περίμενα αυτή η δύσκολη αποστολή, να γίνει στην πορεία τόσο ευχάριστη και γι' αυτό ευθύνεται η πολύ καλή πορεία της ομάδας, σε συνδυασμό με την βοήθεια χορηγών", ενώ προσπάθησε να αστειευτεί σχολιάζοντας την σχεδόν κλειστή φωνή του: "Η μισή έκλεισε από το 4-0 με την ΑΕΚ. Περιμένω να κλείσει και η υπόλοιπη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, αναδείχθηκαν οι… τυχεροί της βραδιάς κατά την κοπή της πίτας. Από την πρώτη ομάδα το φλουρί κέρδισαν οι Παναγιώτης Δρούγας και Φάνης Κατεργιαννάκης, οι οποίοι και θα εισπράξουν από 1.000 ευρώ. Από το τεχνικό τιμ τυχερός στάθηκε ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Τσολακίδης (500 ευρώ), ενώ από την ομάδα των Νέων οι Κώστας Μερεζώτης, Ηλίας Μεΐντης (από 500 ευρώ).