Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μουρατι και καπετανος στη βασικη ενδεκαδα :: 2/2/2006 20:09:48) 

ΜΟΥΡΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Βρήκε τους κατάλληλους για τις δυο απουσίες

Έντβιν Μουράτι (φωτογραφία) στα αριστερά, Κώστας Καπετάνος στο πλευρό τού Εστέμπαν Ερέρα. Αυτοί θα είναι οι παίκτες που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους (τιμωρημένους) Παναγιώτη Λαγό και Ζοέλ Επαλέ. Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο Σάββας Κωφίδης είχε πάρει την απόφασή του πριν ακόμη τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι τον χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη θέση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Καπετάνο να κάνει… πράματα και θάματα. Ο προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού εντοπιζόταν στον Αλβανό μέσο, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της χθεσινής ημέρας ήταν ότι ο Μουράτι "έβγαλε" όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα και στο οικογενειακό διπλό έπαιξε με την ομάδα των βασικών, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Στις υπόλοιπες εννιά θέσεις δεν αναμένεται κάποια αλλαγή, καθώς η ομάδα λειτούργησε άψογα στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στη διάθεση του Κωφίδη τέθηκε χθες και ο Μπαρκ Σεγκιρί, ο οποίος όμως πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ποδοσφαιριστές αποκτούν επιτέλους το δικό τους σπίτι. Τα γραφεία του συλλόγου θα στεγάζονται σε χώρο του Καυταντζογλείου και αύριο στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια. Παράλληλα οι βετεράνοι θα κόψουν και την πίτα τους. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πλήθος πολιτικών και πολιτειακών φορέων της πόλης και όχι μόνο, καθώς και προσωπικότητες της "κυανόλευκης" οικογένειας.