Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εξι επιστροφες υπολογιζει ο αναστοπουλος :: 14/2/2006 19:55:13) 

ΕΞΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πονοκέφαλος της ενδεκάδας

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες είναι αυτή τη φορά η ενδεκάδα του Άρη για το Νίκο Αναστόπουλο (φωτογραφία). Ο Σανχούρχο είναι νοκ άουτ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του την Κυριακή, αλλά άλλοι έξι ποδοσφαιριστές είναι πια διαθέσιμοι, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους ή ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, οι επιλογές του "Αναστό" αυξάνονται με την προσθήκη των Θέμη Κουλουχέρη και Σπύρου Γόγολου. Στη μεσαία γραμμή η έλλειψη αμυντικού χαφ δεν είναι πια πρόβλημα παρόντων των Ρόναλντ Γκαρσία και Κώστα Νεμπεγλέρα, ενώ στην επίθεση υπάρχει πια και η επιλογή του Μάριο Κάσερες έπειτα από δυο αγωνιστικές ποινής για την τρίτη αποβολή του στη σεζόν. Επιπλέον, καθημερινά ανεβάζει στροφές και ο Σεμπαστιάν Φλόρες που χτυπά και αυτός με τη σειρά του την πόρτα της αποστολής της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρόβλεψη σήμερα θα ήταν παρακινδυνευμένη, καθώς ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη ούτε η διάταξη με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης, καθώς δεν απέδωσε άσχημα και στο 4-4-2 που δοκίμασε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θεωρητικό προβάδισμα, λόγω της εκτός έδρας αναμέτρησης, πάντως, έχει το 3-5-2.

Στα αποδυτήρια, υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα. Κυρίως από τον ιδανικό συνδυασμό της νίκης του Άρη, της παρουσίας δώδεκα χιλιάδων φιλάθλων στο γήπεδο απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας, αλλά και της ήττας του προσεχούς αντιπάλου στο τελευταίο του παιχνίδι. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση βολής από την προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας και την Κυριακή υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για το καθοριστικό βήμα.