Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι μετοχές στη λέσχη :: 26/1/2006 21:25:49) 

Θετική είναι η προδιάθεση για την Λέσχη, μετά την επίσημη παρουσίαση των θέσεων της.

Ο Α.Σ. ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"

Οι μετοχές στη Λέσχη

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Απορίες, επιφυλάξεις, ακόμη και καχυποψία επικρατεί για το εγχείρημα της Λέσχης Φίλων Άρη, που άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Τετάρτης. Όμως, αυτό που υπερισχύει είναι το ότι στην πλειοψηφία των Αρειανών, αυτή η νέα προσπάθεια, έγινε δεκτή με θετική προδιάθεση.

Τα επιχειρήματα της, η προοπτική να δεχτεί στους κόλπους της όλες τις απόψεις για την ομάδα και μέσα από τη σύνθεσή τους και την ισότιμη συμμετοχή κάθε μέλους με τη δύναμη της μίας ψήφου, έκαναν εκπροσώπους όλων των τάσεων να παραδεχθούν πως είναι μια προσπάθεια που μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα μπορεί να εγγυηθεί την ενδυνάμωση της θέσης της ΠΑΕ οικονομικά και διαπραγματευτικά. Μέσα από την πάροδο του χρόνου, η Λέσχη στην τελειοποιημένη της μορφή, εκτός από το ότι θα αναδεικνύει νέα στελέχη για το σύλλογο, θα τον κάνει τελικά και πιο ελκυστικό ακόμη και για επιχειρηματίες που δεν κατέστη δυνατόν έως χθες να πειστούν ότι θα έχουν όφελος επενδύοντας στο ποδόσφαιρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της ιδρυτικής διακήρυξης, υπήρξαν απουσίες. Όχι όμως αποκλεισμοί, αφού από σήμερα κιόλας μέλη της Λέσχης θα ξεκινήσουν επαφές και συζητήσεις με Αρειανούς (και παραδοσιακούς παράγοντες) που δεν έδωσαν το παρών, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να εγγραφούν στο νεοσύστατο φορέα.

Χθες το βράδυ, το δ.σ. του Ερασιτέχνη Άρη συνεδρίασε και αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με αποκλειστικό θέμα την εντολή στα φυσικά πρόσωπα που κατέχουν μερίδια μετοχών της της ΠΑΕ (έπειτα από υπόδειξη προηγούμενης γενικής συνέλευσης) να τις μεταβιβάσουν στη Λέσχη Φίλων Άρη.

ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα εκδικαστεί η αίτηση αναγνώρισης της Λέσχης. Μετά την έγκριση του καταστατικού, θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την προκήρυξη εκλογών, που θα αναδείξουν το πρώτο διοικητικό συμβούλιο. Με τη σειρά του, το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης θα προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ της Τετάρτης έγιναν περισσότερες από διακόσιες πενήντα αιτήσεις εγγραφής και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία της Λέσχης, στο νέο κτίριο του γηπέδου Χαριλάου επί της οδού Αλκμήνης.