Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι πρωταγωνιστες της εβδομαδας :: 19/3/2006 20:19:26) 

γράφουν οι συντάκτες της "Θ Sports"

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Άλλοι πρόεδροι κάνουν τα λόγια τους τσιχλόφουσκα από το πολύ μάσημα, οδηγώντας τους αθλητές σε αποχή από τους αγώνες, άλλοι προσπαθούν με τα λόγια να κερδίσουν χρόνο την ώρα που τους έχουν στριμώξει στη γωνία και απαιτούν "να πουλήσει και να φύγει", ενώ ορισμένοι άλλοι πρόεδροι, που έχουν περάσει και από τα δύο προηγούμενα στάδια, βρίσκουν τον τρόπο να κερδίσουν πίσω ένα μέρος από τις χαμένες εντυπώσεις.

10 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλιώς τα έλεγε ο πρόεδρος της ΚΟΕ στο ξεκίνημα της σεζόν για την αλλαγή του κανονισμού περί ελεύθερων μεταγραφών στο πόλο και αλλιώς τα λέει τώρα. Γι' αυτό και οι υδατοσφαιριστές προανήγγειλαν αποχή, απειλώντας να τινάξουν πρωτάθλημα και κύπελλο στον αέρα.

09 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έγραψε ιστορία με το ένατο κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε στο μπάσκετ. Η κυριαρχία του εντός των συνόρων έχει καταντήσει βαρετή, έστω και αν στην Ευρωλίγκα βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.

08 ΡΟΥΝΤ ΒΑΝ ΝΙΣΤΕΛΡΟΪ

Ο Λουί Σαχά σκοράρει ασταμάτητα και ο Ολλανδός φορ "τρώει πάγκο" εδώ και ένα μήνα, αρχίζοντας πλέον να σκέφτεται την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι υποψήφιοι αγοραστές, πάντως, δεν πρόκειται να λείψουν…

07 ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Θέλουμε - δεν θέλουμε, θα ασχολούμαστε με τους απίθανους Ρώσους για άλλον ένα μήνα, αφού απειλούν να "κόψουν" δύο ελληνικούς συλλόγους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2007-08. Στην πραγματικότητα, όμως, η αιτία της πιθανής απώλειας δεν βρίσκεται στην εξαιρετική πορεία της Ζενίτ, αλλά στους διασυρμούς των ελληνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια.

06 ΤΖΙΑΝΚΑΡΛΟ ΦΙΖΙΚΕΛΑ

Ο "Φίζικο" έκανε το γύρο του θριάμβου στο γκραν πρι της Μαλαισίας, αλλά μαζί του κέρδισε και η αξιοπιστία της Φόρμουλα 1. Ο Ιταλός πιλότος της Ρενό δεν έκατσε να χάσει από τον ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, στερώντας δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο της κατάταξης.

05 ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

"Καλημέρα" στη σεζόν με μετάλλιο που κατέκτησε ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, που ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο διεθνή αγώνα της χρονιάς, αποδεικνύοντας ότι θα είναι και φέτος πρωταγωνιστής στο δίζυγο, όπου κι αν αγωνίζεται.

04 ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Στο Τσάμπιονς λιγκ κούνησε μαντίλι από νωρίς, στο πρωτάθλημα Αγγλίας είναι με το ζόρι τρίτος, αλλά οι άνθρωποι της Λίβερπουλ δεν ξεχνούν ότι ο Ισπανός τεχνικός τους χάρισε πέρσι τον ευρωπαϊκό τίτλο με ανύπαρκτη ομάδα, γι' αυτό και του επέκτειναν το συμβόλαιο ως το 2011 προσφέροντάς του αύξηση αποδοχών.

03 ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

Τα όμορφα ρεκόρ όμορφα τελειώνουν… Έπειτα από 16 συνεχόμενες νίκες, που ήρθαν με πολύ κόπο, αλλά και με αρκετό "σπρώξιμο", ο Ολυμπιακός είδε το σερί του να τερματίζεται, εξαιτίας του επιθετικού της Ξάνθης. Καλύτερα, όμως, για να έχουν οι Πειραιώτες έναν στόχο και για του χρόνου…

02 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Έχει κάνει ολέθρια σφάλματα σε βάρος του Ηρακλή και είναι "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της ομάδας, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με μία και μόνη του κίνηση, παίρνοντας την πρωτοβουλία να διαθέσει στο τμήμα μπάσκετ τα έσοδα από το ματς με το Αιγάλεω.

01 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ

Πριν από τρία χρόνια, πρωταγωνιστούσε στους αφορισμούς κατά του Γιώργου Μπατατούδη, αποτελώντας για τον ΠΑΟΚ το καινούργιο και άγνωστο, που δίνει ελπίδα για καλύτερο μέλλον. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να γνωρίσει και την άλλη όψη του νομίσματος, όντας το θύμα των ίδιων εκβιαστικών διλημμάτων που κάποτε τον εξυπηρετούσαν.