Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο γιουρι ζντοβτς δοκιμαζει απο χθες τον σερβο πλει μεικερ :: 19/1/2006 21:13:59) 

Ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή, μαζί με τον (πληρωμένο) Λαβέλ Φέλτον.

Ο ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ

Τεστάρει Μαλέσεβιτς

Ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς παίρνει μέρος από χθες το απόγευμα στις προπονήσεις του Ηρακλή και αν ικανοποιήσει τον Γιούρι Ζντοβτς θα πάρει τη θέση του Μίρσα Κούρτοβιτς.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Μαλέσεβιτς έφτασε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε το Ιβανώφειο, όπου είχε συζήτηση με τον Γιούρι Ζντοβτς. Το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Ηρακλή δείχνοντας στις δηλώσεις του ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. "Αισιοδοξώ ότι θα παραμείνω στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι καλός πασέρ και θα δώσω λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού".

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ στη Θεσσαλονίκη ο Σέρβος παίκτης προπονούταν με τον Κολοσσό. Τελικά δεν υπέγραψε συμβόλαιο. Ο λόγος; "Στην ομάδα μ' έφερε ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ. Μιχάλης Κυρίτσης). Συζήτησα με τον καινούργιο προπονητή (σ.σ. Γιώργος Ζευγώλης) αλλά δεν συμφωνήσαμε στον χρόνο συμμετοχής", υποστήριξε ο 26χρονος πλέι μέικερ που αποκάλυψε πως είχε προτάσεις κι από μια πολωνική ομάδα.

ΣΕ ΝΕΟ διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων της περιόδου 2003-04 προς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ήρθαν χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Νίκος Παναγόπουλος και οι εκπρόσωποι του παίκτη, Μηνάς Τουκμενίδης και Θόδωρος Φιλλιούδης. Πριν από μερικές μέρες έληξε μια επιταγή ύψους 183.000 ευρώ του διεθνή σέντερ, όμως, επειδή οι "κυανόλευκοι" αδυνατούν να πληρώσουν το σύνολο του ποσού πρότειναν να καταβάλλουν μηνιαίες δόσεις μέχρι να ξοφλήσουν. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από τους μάνατζερ του Παπαδόπουλου που θέλησαν να διευκολύνουν τον σύλλογο.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Πέτρου Γιαννακοβίτη από την Ιταλία όπου βρίσκεται θα δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Μίρσα Κούρτοβιτς. Ο Σκοπιανός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και υπερηχογράφημα που έδειξε πως έχει πρόβλημα σε αγγεία του δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί εγχείρηση. Το αν θα εγχειριστεί όμως καθώς και η παραμονή του στην ομάδα θα αποφασιστεί την επόμενη βδομάδα.

Ο Τζένκινς διαμαρτυρόμενος

Τον δρόμο που χάραξε ο Λαβέλ Φέλτον είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ο έτερος Αμερικανός της ομάδας, Γκρεγκ Τζένκινς διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση στις πληρωμές. Ο Αμερικανός μάνατζερ του 24χρονου σέντερ έχει δώσει εντολή στον πελάτη του να απέχει από τις προπονήσεις και τους αγώνες αν δεν εισπράξει άμεσα τα δεδουλευμένα.